RomanRS Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 (editace) čau chtěl bych se zeptat jak vydělat plast na fabii I v kufru (po otevření kufru ten plast, mezi světlama) :-) Díky za odpověď Editováno: 28. Říjen 2012, autor: RomanRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Pokud myslíš ten jak je v něm díra na zámek, tak vyvlíknout z těsnění a tahat nahoru, je tam 6 pružinovejch západek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRS Vloženo 30. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Vsade ve fabce jsou ty pruzinova perka,odsroubovat sroby a pouzit hrubou silu popr.plochej sroubovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 a hlavne to nedelej venku nebo je vsechny ulames uz takhle je to blbe vyreseny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 jj na to si dej ted bacha nebo je polámeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 no doufám, že to dělal v říjnu, kdy se na to ptal to snad taková zima nebyla, a by to celé popraskalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djnesty Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Ahoj, mám problém s demontáží horního plastového krytu u kufru.Nesvítí mi horní brzdové (podélné) světlo a tak se tam potřebuju nějak dostat.Znáte někdo nějakou rychlou vychytávku? Fabia combi - elegance 2001. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K*g Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Ahoj, nechci vytvářet nové vlákno... Zeptám se tady Poradíte mi, jak sundat plast >> pod volantem, ten s páčkou na otevírání kapoty <<. Potřebuji vyměnit páčku na uvolnění zámku kapoty. Ani hrubší silou se neuvolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Plast nemusíš sundavat.Na páčce je ze strany plastová pojistka,kterou musíš povytáhnout.Potom páčku jenom stáhneš z hřídele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K*g Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Přesně jak řekl richi661 -> a plast, co nepovolí silou.. tak povolí ještě větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Poradíte mi, jak sundat plast >> pod volantem, ten s páčkou na otevírání kapoty <<. http://forum.skodahome.cz/topic/121319-výměna-podpěry-nohy/?p=1688671 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Nemáte někdo nějaký návod, jak namontovat nazpět dolní plastovou výplň pátých dveří, abych něco nepoškodil. Nějak se mi nechce vejít mezi boční plasty. F I HB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Něco z DP: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Tak jsem to nakonec udělal podle svého. Podle tohoto návodu to prostě nejde!! Je nutné odmontovat oba boční plasty, takže nejprve horní kryt třetího brzdového světla. Poté boční plasty ven. Teprve pak jde nacvakat spodní plast bez poškození horních vodících výstupků ve spojích s bočnímy plasty. Podle mého to takhle museli dělat i při výrobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.