Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

mám takový dotaz spíš ze zvědavosti, kamarádce se povedlo rozstřelit superba combi, r.v. 2011, téměř stejný s tím mým. Boční náraz=stolice, spousta výměn a mj i oboje dveře, bylo to ve značkovém servisu, práce skvělá, všechno sedí, barva stejná..podle faktury i zběžného pohledu žádné opravy, ale výměna díl za díl. Akorát ty oboje dveře jsou v porovnání s těma původníma na druhé straně takové víc "plechové" při zavření nebo při cvaknutí kliky o dveře při puštění kliky. a i na poklep se zdají, jak kdyby byly z jiného plechu,nebo v nich něco chybělo. V Agrotecu řekli, že ačkoliv jsou originální, tak jsou jiné, než z výroby, Sami ale uznali, že to je běs a dali do nich nějakou výplň. Teď už to poznat je jen, když člověk ví, co má hledat.

Otázka zní: Dávají se fakt při opravách odlišné dveře s takhle hnusným plechovým projevem, než z výroby, nebo tam dali Bůh ví co?

Díky

Vloženo

Jake vyplne?V tom servisu ji rekli,ze z vyroby jsou tam nejaky hlinikovy a ze ty uz tam dat nejdou, bo tyhle dvere jsou jine,tak tam dali cosi jineho.Fakt jsou dvere odlisne?

Dik

Vloženo

Přesně vím co myslíš...taky jsem na OII měnil dveře a ikdyž to byly originál, tak to prostě znělo jinak, když se otevřely a byly upravdu bez nějaké výplně. Až jsem si nechal auto vytlumit Dynamatem tak to bylo potom OK.

• o 1 rok později...
Vloženo

karosářský díly jsou jen holý plechy a vše ostatní se na ně musí teprve navěsit. V servisu tam to vytlumení prostě jen nenalepili. To je celý. Pomoc snadná, nechat je to rozebrat a nalepit. Bez toho je to zvuk, jak ve starým Vartburgu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...