MartinPV Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Ahoj měl bych takový dotaz mám Columbuse příplatkový audiosystém ale ty basy to moc nedává když to chce člověk hlasitěji přemejšlím o vytlumení dveří ale chtel bych si do zadní kapsy v kufru skovat aktyvní subwofer nevíte někdo jak je to s výstupem z Columbuse je to možno nějak zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Nikdo nic? byl mi doporucenej ten do rezervy, ale ja bych chtel dat neco do kapsy v kufru... nemate nekdo neco takovyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 problém columbuse je,tedy pokus se nemýlím že výstupy pro zesilovače vůbec nemá a tak pokud tam budeš chtít dát exxtérní zesilovač,tak to jedině budeš muset přifařit k zadním reproduktorům přes nějakej převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubore Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Chtěl jsem zeptat zda nemá někdo zkušenosti s vytažením columbusu a připojením REM pro ovládání spínání zesilovače subwooferu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosi Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ano, columbus nemá výstupy na zesilovač. Nicméně problém to není buď použít HI-LOW adaptér pro připojení zesilovače, nebo použít zesilovač který umí pracovat s HI signálem. Jinak ani do rezervy ani do bočnice nedoporučuji... Samozřejmě záleží co člověk od audia očekává :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.