Seficek Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Zdravím všechny, měl bych dotaz, byl jsme na STK s Felicií a vyhodily mě, v protokolu je napsane automatická korekce sklonu světlometu nefunguje? co to znamená? nemá automatickou korekci pouze vozy s xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Jde ti nastavit výška světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 (editace) nefungují ti hydrooštely, kterými se naklápí paraboly světel... je to kolečko, co máš u levého kolene.. zajed si někam ke zdi a kolečkem pohybuj v protismeru hodinových ručiček.. pokud ti světla ,,nepadají,, dolů tak ti nefugují hydroštely, patrně ti někde praskly a vytekla ti kapalina, která paraboly ovládá.. máš tři řešení 1- necháš si udělat nové hdyroštely, materiál je kolem 1500 korun, plus práce. Za pár let na tom budeš zase stejně. 2- vykucháš celý ten nesmysl a seženeš si motorky z oktávky a uděláš si naklápění na elektriku.. cena záleží za kolik motorky seženeš, nějaké kabely, ovládání, a čas. 3- vys...reš se na to, dáš auto známému, aby ti to protahl s tím, že necháš na palubce bankovku zajímavé hodnoty.. záleží jak moc dobrý známý na STK máš.. Mně hydroštely po 9 letech dosloužily, takže auto protahuju na spřatelene STK a nestydím se za to, nefungující hydroštel není žádná závada na vyhození z STK, ovšem páni techici na to maj jinej názor.. a pravda, felda žádnou automatickou korekci nemá, má mechanickou... zkus třeba nějaký jiný stk, každý technik to bere jinak... Editováno: 7. Listopad 2012, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 určite tým mysleli hydrokonektory http://www.cc-autodily.cz/hydrokorektor-zesil ...technici na STK si na tomto pravidelne zgustnú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Určitě tím mysleli hydrokorektor. Běžná závada. Kup nový cena asi 600kč,vyměn,práce na hodku a zajed na STK znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seficek Vloženo 7. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 ale hydroštely nejsou automatická regulace, ale manuální, tak nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 tak to fakt stojí 600.. když jsem se na to díval já tak před 4 rokama, stálo to cca 1500.. tak to asi bude nejlepší vyměnit, pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 To se celý čas kazuje se . V polsku teho ne kontroluju na stk . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 u nás áno a pekne na tom "zarábajú" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 ale hydroštely nejsou automatická regulace, ale manuální, tak nechápu Neřeš jestli automat nebo manuál. Asi nemají jinou kolonku. Prostě jsou to hydroštely, jak Ti už tři předřečníci napsali. Jak na to, tam návod taky máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) A co zkusit naštelovat světla ať ti svítí jak mají a zajet jinam na STK..?? To si nezkusil mě se na to ani nepodíval a to mě hydroštely blbnou pravá strana se moc nehýbe. A ještě k tomu mě světla šteloval on na STK a to od motoru těma ,,maticema" a jak říkám hydroštel ho nezajímal ani já ho nepoužívám vůbec.. (Podotýkám, že naloženej nejezdím, a to že málo funguje hydroštel má asi na svědomí kanec co ho tchán trochu popovezl). Editováno: 8. Listopad 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Tak víš jak, STK něco stojí, takže takové to pokus/omyl se celkem může prodražit. Chce to: 1. Jít na jistotu. 2. Opravit hydroštely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Vzhledem ke "kvalitě" té hydrauliky bych trochu pohledal co se o problému a jeho řešení píše zde na fóru a pak bych to udělal následovně: 1) Jít na jistotu = vyměnit hydroštel za elektrická serva z jedničkové Oktávie nebo Fábule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 A vyplatí se to? Když je jenom vyměníš za nové, tak ti zas vydrží aspoň 5-6 let, možná celé to auto už i přežije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 5-6 let výdrž hydraulickýho nastavování světel ve felině? To nepřežilo v 90% aut ani záruku...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Mě to vydrželo 11 let funkční,pak nevím,auto jsem prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) Hydroštel na feldě není problém měnit každé 2 roky před stk. Dokonce jse mi i stalo že vydržel jen 1rok. Opravit se dají,ale hrozná práce z odvzdušněním. Raděj koupit nové. Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) Presne tak vzdy mi to vydrzelo rok a pak uz jen trochu se hybe . Ale osvedcilo se mi davat auto do autorizovaneho servisu skoda a oni mi vzdy zajistili stk i s tema nefunkcinimi sklony, protoze vedeli zo to casto odchazi. Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Ta hydraulika byla už na fáčku na prd, na felině to chodilo jak se tomu chtělo. Elektrický štelováky na koktě/fábuli/ atd jsou mnohem spolehlivější - a pokud se použijou rychlý serva, jsou i mnohem rychlejší než hydraulika (ke xenonům)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 nesnáším jakoukoliv hydrauliku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.