Přejít na obsah

Díra v tapecu u řidiče


nuchtala

Doporučené příspěvky

Měl jsem to samé, častá nemoc OII. Není to nic akutního, tak to zkus jako já - sleduj nabídku bazaru a ono se něco objeví. Já nakonec sehnal celou výplň zadarmo, jen v ní byla díra po Sound Systemu, ale použil jsem látkovou část ze své výplně, různě jsem to poskládal dohromady a je to vyřešeno. A nebo vrakoviště, za tu výplň (v použitelném stavu) by neměli chtít snad víc než tisícovku... A pak by stačilo jen vyměnit kus za kus...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych ten zataveny plast z druhe strany odřezal at zustanou ty koliky cele a nasadil novy dil a do koliku našrouboval kratke šroubky s podložkama... Tak samo jsem to udelal z okrasnyma lištama na tepecirungu když jsem si je střikal do jine barvy... šroub je šroub :rock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A doporučuji taky šrouby a ne lepení, ono se to nezdá, ale působí tam hodně vlivů - zima, sluníčko a vedro, nárazy při zavírání... přišroubovat je to jistota, nejdřív jsem taky lepil, ale první přímé slunce to nevydrželo. Takže teď mám krátké šrouby + velké podložky a je to vyřešené. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja sehnal celou novou vypln, ale s dirou v calouneni po repraku ze soundsystemu, takze jsem vymenil tu latkovou cast a ozdobnou listu, protoze mela trochu jiny odstin, nez ta moje. Tu jsem nejdriv prilepil, ale nevydrzelo to, takze sroubky. A na celych dverich je stejny system - odvrtat, dat kratke a tluste samorezne sroubky a velke podlozky a drzi to lip jak z fabriky. :D Hlavne hlidat delku sroubku, at neudelaji na druhe strane boule...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty úchytky jsou opravdu výborně vymyšlené, přišel jsem asi o čtyři, naštěstí v "novém" tapecu nějaké byly, tak jsem je použil, ale pořád mi jedna chybí. Dají se koupit v servisu - mají jinou barvu a jsou z trochu jiného materiálu a nepraskají. :)

Já měl asi opravdu štěstí, jeden člověk tu v bazaru nabízel všechny, tak jsem se ho na to zeptal a nabízel je za odvoz, tak jsem si vzal jen ten řidiče, byl sice s dírou po repráku, ale bez díry po loktu. :) Ale sháněl jsem dlouho a složitě, už jsem přemýšlel i nad novým, ale pak jsem si řekl, že se s tím dá jezdit a čekal na výhodný kup.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ja psal asi na 4 inzeraty :kol-28: vsichni chteli prodal pouze celou sadu a to za zpolujezdcuv tapec 400kč a zadni za kus taky 400 ale řidičuv chteli 1500-2000kč :kol-28: Takže taky jsem se nato vykašlal a zatim jezdit z promačknutym... :kol-47: vsak i muj čas přijde kdy se dotoho pustim :D jinak ja ty uchytky kupoval z internetu a zase mi přišly ty zelene :( přiště budu vědět a napišu že chci ty nové :-)

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...