Stanley210 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Zdravim, Nevíte náhodou někdo,jaký mají vnější a vnitřní průměr ovladače topení fabia 1,nebo golf IV,Bora,Passat,oproti Oktávce? Narazil jsem na chromové ovladače pro tyto auta,ale na oktu bohužel ne. Mám O1 (2001) s man. klimou a chtěl bych tam tyhle ovladače http://tuning-individual.cz/eshop/vw-golf-iv-ovladace-topeni-v-provedeni-chrome-p-16565.html Pokud by jste někdo věděl,co a jak a hlavně,jestli jsou ty ovladače stejný,nebo co je třeba doladit atd.dejte vědět. Díky všem... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Mali by byt rovnake ovladace z golfu IV a octavie. Ovladace vyzeraju dobre len nemyslis ze budu ako past na oko, prilis napadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Mely by pasovat , ale bude to jak pest na oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Mě se osobně líbí tenhle styl:-):-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Trochu "pouťovina", ale nic proti gustu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 ... chromu není nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Také přidám svůj názor. Vypadá to přesně jako ovládače kuchyňských spotřebičů - takže otřesné, sorry ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Já se byl na ně jednou podívat v obchodě a nakonec jsem je nevzal. Nelíbilo se mi, že v místě šipky - ukazatele je otvor, který není ničím překrytý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Zdarec, jaký otvor??? Je tam průhlednej plast kterej je prosvětlenej, Pasujou tam ovladače z WV Polo, jinak je to každého věc když se mu líbí chrom aď si tam dá chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Asi je víc druhů, ale v těch, co jsem si prohlížel, průhledný plast žádný nebyl, jen malý otvor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.