Listopad 15, 201212 r Musíš vyndat prahovou listu největší problém budeš mít s páčkou na kapotu tam je zastřená vidlička nebo přijed na sraz bo Prostějova a udělám to Upraveno Listopad 15, 201212 r od tetrevarna
Listopad 16, 201212 r Práce asi na 10-15 minut. Vyndat páčku na kapotu, vyndat levý přední kryt prahu, vyměnit opěrku a zpátky namontovat kryt a páčku. Potřebuješ plochý šroubovák na vyndání páčky a torx 20 na jeden šroub krytu prahu a na jeden šroub opěry nohy. Je to lepší dělat v teple (plasty nejsou tak křehký). Upraveno Listopad 16, 201212 r od MichalJ
Listopad 18, 201212 r Autor tak ta páčka né a né se pustit, nepochopil jsem kam tím šroubovákem tlačit a ulomit se mi to zrovna nechtělo. asi budu bez podpěry.Tetrevarna škoda, že nejsi z Prahy, do prostějova to mám přece jenom z ruky
Listopad 21, 201212 r Autor tak podpěra je vyměněná, děkuju všem za ochotu. ještě s jednou věcí si nevím rady, to je výměna žárovky nad spz. V návodu je že ty sklíčka jsou přišroubovaný, ale já tam žádný šroubky nemám mám tam jen takovou díru na plochej šroubovák at to mačkám páčim tak nic.
Listopad 26, 201212 r Ahoj, vyměňoval jsem opěrku a při sundané páčce jsem nějak nešťastně ukopnul ten plastovej hříbeček, jde koupit ten celej kus a vyměnit? Jak je to pracné s přendáním lanka kapoty. Díky
Červenec 25, 20223 r Ahoj. Je potřeba před vytažením páčky tu pojistku z páčky úplně vyndat? Zatím se mi pojistku podařilo pouze kousek vycvaknout a páčku se mi nedaří vytáhnout. Díky Upraveno Červenec 25, 20223 r od Ladin Ladin
Červenec 31, 20223 r Taky bych potreboval vedet jestli se uplne vyndava, jen ji povycvaknu ale to k nicemu neni to vypada.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.