Michellin Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 (editace) Seruste, prosim Vas neviete mi niekto poradit kde moze byt problem pokial sa mi nevypne osvetlenie v kufri po zavreti ? Problem je urcite v zamku. Ked zatlacim ten mechaniznus uprostred zamku (viac foto) tak na inej fabii to zhasne a u mna nie. Ked som sklopil zad.sedacku a auto zavrel(zamkol dialkovym) tak svetlo interieru zhaslo hned ale v kufri ostava svietit. Ono sice zhasne ale az po niekolkych minutach. Dokonca dnes som odpozoroval, ze ono pri zamknuti (zavreti) dojde k miernemu utlmu toho svetla ale samozrejme nezhasne uplne. Viem ze tym zamkom sa prerusuje kostra - nie 12V. Neviete prosim niekto ci sa ten zamok da vobec uplne rozobrat a opravit to, alebo si mam rovno objednat novy zamok ? Dik. Editováno: 1. Prosinec 2012, autor: Michellin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 asi len výmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Jsou tam 2 mikrospínače.Rozeber a uvidíš.Promazat,proměřit.Já je měl zatuhlé. VD koupel jim moc svědčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michellin Vloženo 4. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Vdaka za radu, cez vikend to vyskusam rozobrat. "Misumi" podla foto su tam nity - tie si tiez odstranoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 jen plastový kryt jsem sundal a nic neodvrtával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.