Matys06 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Jak se dával ten prostřední díl na zadních sedačkách ? Jestli myslíš kolem loketky tak to mi ani nepřipomínej. Co za výrazy u toho lítaly... Vymontoval jsem komplet loketku, nasadil potah a namontoval ji zpět. No vidím, že se už s tebe stal profesionál. Až budu potřebovat poradit, jak na nasazení, asi se u tebe zastavím. Teď budu taky několik měsíců vymýšlet kombinaci. Plánuji dozadu sedadla s bederkou, tak je nejdřív seženu a pak vyřeším potahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Jak se dával ten prostřední díl na zadních sedačkách ? Jestli myslíš kolem loketky tak to mi ani nepřipomínej. Co za výrazy u toho lítaly... Vymontoval jsem komplet loketku, nasadil potah a namontoval ji zpět. No vidím, že se už s tebe stal profesionál. Až budu potřebovat poradit, jak na nasazení, asi se u tebe zastavím. Teď budu taky několik měsíců vymýšlet kombinaci. Plánuji dozadu sedadla s bederkou, tak je nejdřív seženu a pak vyřeším potahy Není problém, však to máš docela kousek. Pravda je, že v mém interiéru už mne nemá co překvapit tam už jsem měl za půl roku rozdělané všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Jak se dával ten prostřední díl na zadních sedačkách ? Jestli myslíš kolem loketky tak to mi ani nepřipomínej. Co za výrazy u toho lítaly... Vymontoval jsem komplet loketku, nasadil potah a namontoval ji zpět. No vidím, že se už s tebe stal profesionál. Až budu potřebovat poradit, jak na nasazení, asi se u tebe zastavím. Teď budu taky několik měsíců vymýšlet kombinaci. Plánuji dozadu sedadla s bederkou, tak je nejdřív seženu a pak vyřeším potahy Není problém, však to máš docela kousek. Pravda je, že v mém interiéru už mne nemá co překvapit tam už jsem měl za půl roku rozdělané všechno. Já jsem si užil, když mi kámoš natahoval dráty dozadu na repro a pak opravoval otvírání nádrže. Měl jsem skoro vše venku. Ale už vím, jak to ve většině případů rozebrat. Teď si dám přes prázdniny takový předělávací oraz a budu si vychutnávat léto. Pak si seženu ty zadní sedadla s bederkou a vlítnu na to. Jinak dík za ochotu. Udělal bych si výlet do Bruntálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogo Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) Tak ja som im tiez pisal mail.Bolo to 30.5.07 ziadal som ich o nejaky katalog a cennik ale zatial som nedostal ziadnu odpoved.A asi ani nedostanem.Keby som vedel ze maju aj nejake ine pobocky na Slovensku urcite by som sa tam skocil pozriet.Ale zatial neviem o nicom. dnes jsem do MAD poslal mail o vzorky.dam vedet kdy je poslou Editováno: 16. Červen 2007, autor: sogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 No já jsem jim psal meila tak asi před měsícem a zatim se nikdo neozval.to jak jsme byl natěšen,že si nechám udělat nové potahy tak mě po tomto jednání z jejich strany můj zájem opadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 No já jsem jim psal meila tak asi před měsícem a zatim se nikdo neozval.to jak jsme byl natěšen,že si nechám udělat nové potahy tak mě po tomto jednání z jejich strany můj zájem opadá Tam zavolej a během 3 dní to máš doma. Taky mi ho posílali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaykay Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 No já jsem jim psal meila tak asi před měsícem a zatim se nikdo neozval.to jak jsme byl natěšen,že si nechám udělat nové potahy tak mě po tomto jednání z jejich strany můj zájem opadá Tam zavolej a během 3 dní to máš doma. Taky mi ho posílali Presne tak, psal jsem jim maila, prisla odpoved, ze mi posilaji katalog a vzorky a uz cekam asi 3. tyden a nic. Takze ono to s tou solidnosti teto firmy nebude tak horke, nu nic, at si ty potahy strci do ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogo Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 tak vzorky prisli v patek,uz je vybrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PES Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 taky mam potahy od MAD, akorat me trochu zklamal potah zadni loketni operky - kdyz ji nasadim, nemuzu tu loketku uz otevirat. Mate nekdo vymysleny nejaky trik, jak to obejit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Krucish,sama chvala,,,,no asi je budu muset taky poridit,v sedacce uz se dela nepekne durka...Uvazoval jsem o nejakych levnejsich,ale jak jsem tak slyslel vyplati se za to tu 4ku dat.... poradte jakou barevnou kombinaci do stribrenky?? :) jeste pochvala...pro VituP...peknyy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Taky jsem dal do Octy látkový potahy od MADu (kombinace černý s modrou Superb). Potahy perfektně sedí a určitě se za ty prachy vyplatí. Při montáži potahů se řádně zapotíte, hlavně s předním sedadly, kdy se těžkou přidělávají háčky zespodu sedadla (moc málo místa hlavně pod řidičovou sedačkou). No a snad nejhorší je montáž potahu pod zadní loketní opěrku. Musí se oddělat ten plast pod loketkou, ale zpátky ho tam dostat je umění. Loketka jde v pohodě otvírat, ale už tam tak pěkně nesedí, protože nabyla o ten potah. Navíc se mi na ní moc nelíbí ten suchý zip. Takže potahy se určitě vyplatí, kvalitnější jsem nikde neviděl. Jenom tu loketku, kdyby ještě pořešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Taky jsem dal do Octy látkový potahy od MADu (kombinace černý s modrou Superb). Potahy perfektně sedí a určitě se za ty prachy vyplatí.Při montáži potahů se řádně zapotíte, hlavně s předním sedadly, kdy se těžkou přidělávají háčky zespodu sedadla (moc málo místa hlavně pod řidičovou sedačkou). No a snad nejhorší je montáž potahu pod zadní loketní opěrku. Musí se oddělat ten plast pod loketkou, ale zpátky ho tam dostat je umění. Loketka jde v pohodě otvírat, ale už tam tak pěkně nesedí, protože nabyla o ten potah. Navíc se mi na ní moc nelíbí ten suchý zip. Takže potahy se určitě vyplatí, kvalitnější jsem nikde neviděl. Jenom tu loketku, kdyby ještě pořešili. Hoď foto!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogo Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 (editace) Taky jsem dal do Octy látkový potahy od MADu (kombinace černý s modrou Superb). Potahy perfektně sedí a určitě se za ty prachy vyplatí.Při montáži potahů se řádně zapotíte, hlavně s předním sedadly, kdy se těžkou přidělávají háčky zespodu sedadla (moc málo místa hlavně pod řidičovou sedačkou). No a snad nejhorší je montáž potahu pod zadní loketní opěrku. Musí se oddělat ten plast pod loketkou, ale zpátky ho tam dostat je umění. Loketka jde v pohodě otvírat, ale už tam tak pěkně nesedí, protože nabyla o ten potah. Navíc se mi na ní moc nelíbí ten suchý zip. Takže potahy se určitě vyplatí, kvalitnější jsem nikde neviděl. Jenom tu loketku, kdyby ještě pořešili. zdravim.po jedne reklamaci zadnich operek a silene praci s nasazovanim je konecne hotovo. Editováno: 11. Srpen 2007, autor: sogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Taky jsem dal do Octy látkový potahy od MADu (kombinace černý s modrou Superb). Potahy perfektně sedí a určitě se za ty prachy vyplatí.Při montáži potahů se řádně zapotíte, hlavně s předním sedadly, kdy se těžkou přidělávají háčky zespodu sedadla (moc málo místa hlavně pod řidičovou sedačkou). No a snad nejhorší je montáž potahu pod zadní loketní opěrku. Musí se oddělat ten plast pod loketkou, ale zpátky ho tam dostat je umění. Loketka jde v pohodě otvírat, ale už tam tak pěkně nesedí, protože nabyla o ten potah. Navíc se mi na ní moc nelíbí ten suchý zip. Takže potahy se určitě vyplatí, kvalitnější jsem nikde neviděl. Jenom tu loketku, kdyby ještě pořešili. zdravim.po jedne reklamaci zadnich operek a silene praci s nasazovanim je konecne hotovo. Kolem té zadní loketky ti to nějak nesedí... Já ji měl komplet venku, včetně držáku, ale je to jako origo potah. Jinak potahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies777 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ahoj všichni. Chtěl bych se jen zeptat jestli nemá někdo zkušenost jak to vypadá když je na OCT. 1 loketní opěrka. Jestli se dá taky potáhnout nebo jak?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) Taky jsem dal do Octy látkový potahy od MADu (kombinace černý s modrou Superb). Potahy perfektně sedí a určitě se za ty prachy vyplatí.Při montáži potahů se řádně zapotíte, hlavně s předním sedadly, kdy se těžkou přidělávají háčky zespodu sedadla (moc málo místa hlavně pod řidičovou sedačkou). No a snad nejhorší je montáž potahu pod zadní loketní opěrku. Musí se oddělat ten plast pod loketkou, ale zpátky ho tam dostat je umění. Loketka jde v pohodě otvírat, ale už tam tak pěkně nesedí, protože nabyla o ten potah. Navíc se mi na ní moc nelíbí ten suchý zip. Takže potahy se určitě vyplatí, kvalitnější jsem nikde neviděl. Jenom tu loketku, kdyby ještě pořešili. zdravim.po jedne reklamaci zadnich operek a silene praci s nasazovanim je konecne hotovo. Tak ty potahy vypadají naprosto špičkově Ty tak mít... Ne že by na ně nebyly peníze, ale bojím se kvůli zlodějům tyhle překrásné věcičky totiž přímo vábí. Auto stojí jen před domem p.s. nedávno se mi do toho pokušeli vlézt v Tescu v Hradci Králové, naštěstí se dovnitř nedostali, ale poškodili vložku zámku... Čert ví, jestli chtěli jen vykrást vybavení nebo se pokusit odjet Editováno: 14. Srpen 2007, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ahoj všichni.Chtěl bych se jen zeptat jestli nemá někdo zkušenost jak to vypadá když je na OCT. 1 loketní opěrka. Jestli se dá taky potáhnout nebo jak?? Díky. MAD posilá i potah na loketku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Ahoj, vcera rano jsem psal do MADu e-mail se zadosti o vzornik, cenik..., behem asi hodiny telefon, ze si mam zaject do jakeholiv zastoupeni Skody, tam vse maji, muzu objednat a za 14 dnu bude dodano. Je mi ale jasny, ze cenu to urcite trochu zvysi :-( No, nakonec jsme vcera i vybrali - dnes mi maji zavolat presnou cenu - tak to jsem napjatej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sogo Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Taky jsem dal do Octy látkový potahy od MADu (kombinace černý s modrou Superb). Potahy perfektně sedí a určitě se za ty prachy vyplatí.Při montáži potahů se řádně zapotíte, hlavně s předním sedadly, kdy se těžkou přidělávají háčky zespodu sedadla (moc málo místa hlavně pod řidičovou sedačkou). No a snad nejhorší je montáž potahu pod zadní loketní opěrku. Musí se oddělat ten plast pod loketkou, ale zpátky ho tam dostat je umění. Loketka jde v pohodě otvírat, ale už tam tak pěkně nesedí, protože nabyla o ten potah. Navíc se mi na ní moc nelíbí ten suchý zip. Takže potahy se určitě vyplatí, kvalitnější jsem nikde neviděl. Jenom tu loketku, kdyby ještě pořešili. zdravim.po jedne reklamaci zadnich operek a silene praci s nasazovanim je konecne hotovo. Kolem té zadní loketky ti to nějak nesedí... Já ji měl komplet venku, včetně držáku, ale je to jako origo potah. Jinak potahy jj,zacalo prset...uz je to O.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Tak jsem se vcera vecer konecne dostal k nasazovani (jo, dluzim cenu - provedeni obtah cerna, vnitrek RS modra s vysivkama na sedacky dopredu, bocni bagy, obe lokety 4.400,-) moc casu nebylo, takze jenom soferovo predni sedadlo. Nejvic mi ale dala zabrat hlavova operka, nez se konecne do sebe ty listy nacvakly (fakt jak pisou v navody - maximalni silou -az jsem se bal ze to trhnu). Ale zaroven jsem s tim zkousel i operku zezadu, ale tam se mi to nejak nezda - jako by to na sebe uplne nepasovalo. Navic na tech potahach operek jsou vevnitr vsity listecky kam ktera ma prijit, ale uz to tam fixou neni zaskrtnuty. Nakonec se mi povedlo to rozradit - tj. co dopredu a co dozadu, ale ty dozadu mi na ty operky nejak nepasujou. Nemate nekdo zkusenost s podobnym problemem? Auto je r.v. 2003. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaM Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 sice v Roomsteru, ale taky MAD: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tááááák obědnáno . Ale obědnával jsem to v neděli slečna v telefonu mě připadala trošku rozespalá poprvé mě odkázala až na pondělí ale pak jsme se domluvily tak pak ukáži výsledek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 (editace) tak potahy jsou doma a již v autí !!! super kvalita ale ta práce stím...ku....pi..mr.......za to stala !!!! montáž zadní loketní opěrky mě zebrala tak rok života ale paráda !!! doporučuji Editováno: 24. Listopad 2007, autor: evzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Tááááák obědnáno .Ale obědnával jsem to v neděli slečna v telefonu mě připadala trošku rozespalá poprvé mě odkázala až na pondělí ale pak jsme se domluvily tak pak ukáži výsledek!!! A kolik ze stojej tyhle er-esa v tomhle provedeni? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Navím jak vy ,ale já si zítra jedu pro origo kožený sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.