Přejít na obsah

Autopotahy od firmy MAD

baurak

Doporučené příspěvky

Hmm, myslel jsem si že to bude blbost, ale co mám dělat s tímhle?

http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=766396

Pořád zvažuji:

1) Jestli koupit nový sedačky někde v bazaru. Jen že, musí sedět barva, trošku výbava a ne že pro ně pojedu 300km a budou proseděný a stát za hov...!

Nebo 2) Na svý starý sedačky koupit MAĎácký potahy a vyřešit tak jednou provždy ošklivost sedaček.

Co teď? Potahy jsou vcelku rychel hotový a vypadají líp.

Sedačky budou s lepší výbavou, ale než je seženu, může trvat klidně i rok. Je to na dloouhý lokte.

Hmm?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja by som to riesil nasledovne:

1. "zastopkat", alebo inak zasit tie diery aj ked to nebude velmi pekne

2. kupit potahy MAD pre lepsiu vybavu (bocne ABG, laktova opierka a pod)

3. zohnat lepsie sedadla a potom predat tie co mas. To by Ti ciastocne vykrylo naklady na lepsie sedacky a mohol by si tie potahy pouzit na ne ak by boli trochu obdrane.

Odkaz ke komentáři

Tam jsem právě byl.. ve dvou řekl bych dost prestižních salonech a neporadili mi nic.. v jednom mi akorát řekli, že jim přišla nabídka, ale že to neprošlo nebo co. Asi to zkusím ještě jinde. Každopádně díky za fotky! Moc by se mi líbila kombinace černá kůže-alcantara.

Editováno: , autor: ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

Jirik.DC: ahoj, zatím spíš zjišťuju informace, na kolik by to vyšlo atd. Když jsem se dozvěděl od kamaráda ze Škodovky, že to prodává i samotná Škodovka a že látkový vyjdou asi na 3t a kožený 5t, což mi příjde v porovnání s těma nehoráznýma penězma, co za to Škodovka z výroby chce dost dobrý, tak mě to začalo zajímat. Látkový bych nechtěl, protože mi stačí ty origo, který zase nemám problém udržovat, ale jak jsem psal výš - líbí se mi sedačky v kombinaci kůže - alcantara .. nedrží se na tom každý smítko a snáž se čistí. Jak jsem koukal na některý fotky, tak zpracování se zdá excelentní a pokud ještě ty kožený potahy vypadají skoro úplně stejně jako klasický sedačky jak někteří tvrdí, tak by to byla paráda :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...