mave1 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 no neviem ako vy kazdy tu ma problem stym ze ked pisu mail nedostanu odpoved ja som ich poziadal o katalog zo vzorkami a hned mi odpisali ze hej poslu ze im mam dat adresu a bolo tak neviem ci zle pisete alebo nechapem inak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 no já sem jim taky napsal o katalog a vzorky a do pár dnů to tady bylo. na mail mi vždy odpověděli max. do 2 dnů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Pánové, napdla mě taková myšlenka... Je třeba sundávat starý potahy? Že by se nový MADácký nasazovali čistě na molitan? Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Stare sa nedavaju dole, nasadzas to priammo na sedacky. Myslim, ze priamo na molitany by to bolo nielen tazsie, ale nesedelo by to tak dobre, podla mna by si to nenapravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Hmm, myslel jsem si že to bude blbost, ale co mám dělat s tímhle? http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=766396 Pořád zvažuji: 1) Jestli koupit nový sedačky někde v bazaru. Jen že, musí sedět barva, trošku výbava a ne že pro ně pojedu 300km a budou proseděný a stát za hov...! Nebo 2) Na svý starý sedačky koupit MAĎácký potahy a vyřešit tak jednou provždy ošklivost sedaček. Co teď? Potahy jsou vcelku rychel hotový a vypadají líp. Sedačky budou s lepší výbavou, ale než je seženu, může trvat klidně i rok. Je to na dloouhý lokte. Hmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 No ja by som to riesil nasledovne: 1. "zastopkat", alebo inak zasit tie diery aj ked to nebude velmi pekne 2. kupit potahy MAD pre lepsiu vybavu (bocne ABG, laktova opierka a pod) 3. zohnat lepsie sedadla a potom predat tie co mas. To by Ti ciastocne vykrylo naklady na lepsie sedacky a mohol by si tie potahy pouzit na ne ak by boli trochu obdrane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Hmm, takhle nějak jsem to měl v plánu. Jen jsem si nebyl jistý, zda je moje úvaha správná. díky za radu ... Myslíš, že si mám sundat origo potah a " zastopkat " to mino auto, nebo se to pokusit nějak zalátat přímop na sedadle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Priamo na sedacke to opravuj, inak ten origo potah das tazko nazad. Je to strasna robota pre necalunnika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Hmm, tak to teda díky za rady ... Já už chtěl hledat, jak ten potah sundat ... Tak to dám asi přítelkyni na víkend na práci, ať se taky zapojí a ne jen vozí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Takhle maj vypadat sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) ty vole, to nejsopu sedačky ... to jsou křela do obýváku :-) To jsou taky MAĎácký? Editováno: 17. Září 2008, autor: tripleTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 taky bych takový chtěl...... ale bůra za ně platit nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Jejda, kdyby stály bůra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Nejsou od MADu.. Čalouníci si vyhráli.. řeknu to tak, že za jednu tu sedačku bys měl tak 1sadu od MADu pro celý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Nejsou od MADu.. Čalouníci si vyhráli.. řeknu to tak, že za jednu tu sedačku bys měl tak 1sadu od MADu pro celý auto tak to je pěkná pálka za potahy ale na druhou stranu jsou fakt povedený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Mohl by mi pls někdo, kdo máte, poslat ceník popř. katalog, vzorkovník nebo cokoliv od nich na mail (ViktorMPI@seznam.cz)? Neodpovídají mi na mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 tak to je pěkná pálka za potahy ale na druhou stranu jsou fakt povedený To nejsou potahy , vytvarovaný elegance sedačky + přečalouněný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Zajeď si do salonu Škoda a tam ti i poradí ... tady je pár ukázek, co jsem nafotil ... Editováno: 22. Září 2008, autor: tripleTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Tam jsem právě byl.. ve dvou řekl bych dost prestižních salonech a neporadili mi nic.. v jednom mi akorát řekli, že jim přišla nabídka, ale že to neprošlo nebo co. Asi to zkusím ještě jinde. Každopádně díky za fotky! Moc by se mi líbila kombinace černá kůže-alcantara. Editováno: 22. Září 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 To Viktor..copak, jdeš taky do potahů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Jirik.DC: ahoj, zatím spíš zjišťuju informace, na kolik by to vyšlo atd. Když jsem se dozvěděl od kamaráda ze Škodovky, že to prodává i samotná Škodovka a že látkový vyjdou asi na 3t a kožený 5t, což mi příjde v porovnání s těma nehoráznýma penězma, co za to Škodovka z výroby chce dost dobrý, tak mě to začalo zajímat. Látkový bych nechtěl, protože mi stačí ty origo, který zase nemám problém udržovat, ale jak jsem psal výš - líbí se mi sedačky v kombinaci kůže - alcantara .. nedrží se na tom každý smítko a snáž se čistí. Jak jsem koukal na některý fotky, tak zpracování se zdá excelentní a pokud ještě ty kožený potahy vypadají skoro úplně stejně jako klasický sedačky jak někteří tvrdí, tak by to byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 A co tyhle potahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 A co tyhle potahy No fuj. Ani zadarmo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 No aspon se da po tom klouzat,je to jako v tech starych autobusech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 To ne , fakt jak v těch autobusech - jsem chtěl taky napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.