Ladislav Mikyska Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 cau te potreboval bych radu kde sehnat tesneni vika hlavy ale jen to tesneni na octavu 1,9 Tdi 66Kw r.v 2002 motor ALH...na netu jsem koukal ale na moje auto jsem zadnou nenasel jen komplet i s krytem a to nechci tak pokud jste to nekdo kupoval tak poslete prosim odkaz dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 ano jen jako komplet ,samotné se neprodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny250 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) koukni na: http://eshop.ksms.cz co nemají na e-shopu ochotně seženou . Obj.č.: 50-028913-00? Napiš jak to dopadlo. Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: beny250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav Mikyska Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 tak samostatne ho nikde k mani nemaji...je to teda pekne blby....jako davat tady 2 taci jen kvuli nejakemu kompletu pac neprodavaj tesneni mi prijde zbytecny....neni nejak mozne to zalepit silikonem??? a pokud ano tak jakym diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Myslím že to nepůjde. Možná tak ještě to staré pořádně očistit, odmastit a to napatlat tmelem na motory. Ale většinou se nadají vyndat bez poškození. Ale samotným tmelem to asi nepůjde. Já na své 2.0 koupil samotné origo těsnění za 180,- Kč a super. Na tvůj motor prostě není, asi počítají s tím, že když jezdíš za 5 litrů, že máš na těsnění i s víkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechdriver Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 očisti a dej v klidu průhlednej silikon a těsní to peckově.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav Mikyska Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 prave ze ocistene to mam menil jsem tesneni pod hlavbou tak ze vse bylo rozebrane.... a silikon by jste mi doporucily konkretne kterej???popripade poslat odkaz dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechdriver Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Já dával normální bezbarvej (průhlednej) na kov atd a těsnil normálně, nikde nic neteklo a ani nebylo vidět že tam je.. může bejt i červenej.. Zajímavý že na ALH a ASV se dělaj ty těsnění často. Já měl dřiv na Ibize ASV (81kW) těsnění pod hlavou taky pryč ztracela se voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Místo těsnění dej červenej silikon na motory, těsní perfektně a je odolnej vůči oleji a vykokým teplotám (tuším do 300°C) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.