Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

cau te potreboval bych radu kde sehnat tesneni vika hlavy ale jen to tesneni na octavu 1,9 Tdi 66Kw r.v 2002 motor ALH...na netu jsem koukal ale na moje auto jsem zadnou nenasel jen komplet i s krytem a to nechci tak pokud jste to nekdo kupoval tak poslete prosim odkaz dekuju

Vloženo

Myslím že to nepůjde. Možná tak ještě to staré pořádně očistit, odmastit a to napatlat tmelem na motory. Ale většinou se nadají vyndat bez poškození. Ale samotným tmelem to asi nepůjde.

Já na své 2.0 koupil samotné origo těsnění za 180,- Kč a super. Na tvůj motor prostě není, asi počítají s tím, že když jezdíš za 5 litrů, že máš na těsnění i s víkem.

Vloženo

Já dával normální bezbarvej (průhlednej) na kov atd a těsnil normálně, nikde nic neteklo a ani nebylo vidět že tam je.. může bejt i červenej.. Zajímavý že na ALH a ASV se dělaj ty těsnění často. Já měl dřiv na Ibize ASV (81kW) těsnění pod hlavou taky pryč ztracela se voda.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...