vladop79 Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 zadrel sa mi motor na fabii 1.4 16V 74kW, 4 roky, 120000km.... pricina: nefunkcne olejove cerpadlo potreboval by som help, ci ma zmysel sa obratit na Mladu Boleslav... kedze olejove cerpadlo je suciastka kt. nema interval vymeny a mala by prezit. Mne to takato porucha pride ako vyrobna vada.... da sa s tym nieco robit? ma niekto skusenosti??? ...inac az doteraz bezproblemove auto ;o) DIK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Můžu smělý dotaz.. to se Ti ani nerozsvítila kontrolka mazání, nebo jiná porucha? Nějak mi nejde do hlavy, že by se to okamžitě zadřelo, aniž by se někde něco nerozsvítilo.. no nevím, možná se pletu, ale Ty to jistě vysvětlíš, jak se to stalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Hmm to znie zaujimavo.Mne pri ubytku oleja kontrolka zhavila ako diva.Neviem si predstavit ako sa mohlo cerpadlo zadriet.Jedine skusit na kulanciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No asi se mu rozsvítila kontrolka mazání, tak zastavil, kouknul na stav oleje, tam olej byl a myslel si, že je vadný čidlo tlaku oleje. Bohužel tam žádnej tlak nebyl, když nešlo čerpadlo, on jel dál a motor udělal páááá... Takhle nějak to vysvětluijou lidi tady u nás, když se jim to stane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Můžu smělý dotaz.. to se Ti ani nerozsvítila kontrolka mazání, nebo jiná porucha?Nějak mi nejde do hlavy, že by se to okamžitě zadřelo, aniž by se někde něco nerozsvítilo.. no nevím, možná se pletu, ale Ty to jistě vysvětlíš, jak se to stalo.. Nejen kontrolka, ale myslím i zvukový signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Nejen kontrolka, ale myslím i zvukový signál. Myslim ze 2000 to este nemali...(ten zvukovy signal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No pokud tě auto nijak o závadě neinformovalo (nevím,zda se to dá zpětně vyčíst vagem) a pokud chodíš pravidelně na servisky tak bych se na škodovku obrátil a uvidíš co z toho bude. Každopádně nemáš co ztratit. Jestli to ale nemá ani servisní knížku, tak nemá cenu se o tomhle bavit - to je první věc, po který se budou ptát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Nejen kontrolka, ale myslím i zvukový signál. Myslim ze 2000 to este nemali...(ten zvukovy signal) tohle je dle úvodního příspěvku r.v. 2002... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Nám na firemnej OII prerazilo rozpadnuté turbo svoj obal, olej utiekol a aj napriek pomerne bleskovému zastaveniu sa motor zadrel. Ale tá Oct má smolu. Už sa jej aj rozsypal piest a nedávno ju predbehlo koleso a ohobľoval sa kotúč aj nápravnica o asfalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No zapomněl jsem dodat, ze kromě rozsvícení kontrolky se i ozval zvukový signál, ale nějak jsem to nepovažoval za důležité připomenout. Takže vyvracím obavy z toho, že r. v. 2000 to nemají, tak říkám, že mají i zvukový signál.. ale to není podstata věci, zajímalo by mě, jak k tomu zadření došlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladop79 Vloženo 19. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 tak na doplnenie... kontolka tlaku oleja sa rozsvietila asi na 2seknudy a potom zhasla. pokial ide uz o spomenuty zvukovy signal... ano, nieco to robilo, v aute to znelo len ako obcasne klepanie ventilov. aj ked mi bolo divne, ze takto sa prejavoval naposledy favorit... no, vzal som to trosku na lahku vahu. hehehe.. bol som na ceste z viedne do BA a mal som nasmerovane do servisu... v BA to vypustilo dusu. medzicasom sa som docital, ze funcia olejoveho cerpdla sa da skontrolovat otvorenim viecka doplnenia oleja na motore (ked bezi) pokial tam je olejovy film, tak by malo byt vsetko ok... nabuduce (dufam ze ziadne nebude) budem mudrejsi ) inac auto je uz spravene.. odniesla si to iba hlava valcov... ulozenie klukoveho hriadela a zvysok vyzera byt dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 A opravu jsi hradil celou z vlastní kapsy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladop79 Vloženo 20. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 A kto iny to mal zalatit?!?!?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 A kto iny to mal zalatit?!?!?!?! Kiko měl zřejmě na mysli, zda si uplatnil, nebo pokusil uplatnit kulanci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 A kto iny to mal zalatit?!?!?!?! Kiko měl zřejmě na mysli, zda si uplatnil, nebo pokusil uplatnit kulanci? Přesně tak, pokud vím, hned v úvodu jsi se ptal, zda to jde nějakým způsobem reklamovat, proto jsem se ptal, jestli jsi se o to aspoň pokusil, nebo ne.. no, tak teď už odpověď znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladop79 Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ved tu nezaznel jediny oddovodneny nazor na to ci reklamovat, alebo nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Tak ono je to ted uz trosku pozde, ale zkusit si to rozhodne mel, mozna by to klaplo a za pokus nic nedas... Jak tu uz zaznelo, mohlo to jit na vyrobni vadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Pochybuju, že když už to máš vyměněné tak že něco vyhádáš-pokud Ti to dělali ve Škodovce, měl jsi se ptát hned, a pokud jinde, máš tuplem smůlu, soudím podle svých zkušeností. A zvukovou signalizaci bys poznal, normálně to píská, neklepe a slyšel bys to bezpečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Nejen kontrolka, ale myslím i zvukový signál. Myslim ze 2000 to este nemali...(ten zvukovy signal) Já mám 12/99 a jak to řvalo(pištělo to jak motorová myš ),takže se to montovalo už od začátku(otázka je jestli to měly všechny výbavy atd...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladop79 Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 do skodovacnych servisov zasadne nechodim, lebo je to banda neschopnych mantakov... mam s nimi dost zlych skusenosti!!! a myslim ze nie som sam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 do skodovacnych servisov zasadne nechodim, lebo je to banda neschopnych mantakov... mam s nimi dost zlych skusenosti!!! a myslim ze nie som sam..... Přestaň urážet, beru to osobně!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladop79 Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Přestaň urážet, beru to osobně!!!!!!!!! ja za to nemozem ze tvoji kolegovia robia skode zle meno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 zial je to tak niekde nevedia co je to DP, vzivote to nevideli a lepsie ti opravia auto ako ta banda tupych hlav v origo skoda servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.