Honza9007 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 The2ace: podle toho, kde si budeš auto vyzvedávat. Ale zpravidla je to do týdne od vyrobení u dealera. V případě sousedních států to může být až 10 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 The2ace: taky jsem objednaval 1.3. Tenhle tyden se vyrabi, konkretne v patek, tzn. koncem pristiho tydne, popr. nasledujici tyden bych si ji mel vyzvednout na salon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The2ace Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Díky, já už to právě nemůžu vydržet ..těším se jak blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 pokud budeš vyzvedávat přímo v Bouli v Zákaznickém, tak tam to občas stihnou i za 3 dny. Ale záleží na tom, jak moc předávacích termínů tam zrovna mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Lucasse: Předem podotýkám, že auto se mi líbí a o jiném než oktávii neuvažuju. Mám jen obavu, že auto nevydrží tolik co předchozí modely. Jsem zklamán kvalitou zpracování, výbavou, cenou. Největší šok byl z motoru 1,6TDI. Takovýho lenocha jsem opravdu nečekal. Pro moje ježdění, převážně po Praze, cca 40tkm/rok teď opravdu nevím jaký motor vybrat. U zatím nejvyšší verze Elegance se dá čekat pořádná výbava, u škodovky ale ne. Vše za příplatek. Vzhledovělaciné otřesné rádio Swing, to je jak z fábie před deseti lety. Kde je LED denní svícení? Okolo madla dveří plast a v kapse dveří kobereček? To jsem ještě neviděl a nechápu tuto inovaci. Ta hliníková lišta co je na všech dveřích má ze spodu ostrou hranu, jako by nedoléhala. Vím je todetail, ale co jsem to našel tak tam ruka pořád šátrá a hlava se ptá proč? Celkově ta výplň dveří, při mírném poklepu působí rozklepaným dojmem, sklo by mohlo být silnější. O nedoléhajícímkastlíku už se tady psalo dost. Ta obálka okolo baterky je opravdu k smíchu. Při uvedení auta novináři anoncovali jak se nová Oktávka posouvá o třídu výš. Když jí srovnám s obyčejným Fokusem v základu, který se nikam nesnaží posunout, tak jí chybí šestka a pořádná zadní náprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 (editace) v poslednim svete motoru zvitezil novy golf , oktavka byla druha.. zejmena byla kritika na zadni napravu a vyssi cenu. Editováno: 28. Březen 2013, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 problém s kastlíkem před spolujezdcem už byl dávno vyřešený, protože se měnila konstrukce dvířek a zavírání. U nových aut už se toto neobjevuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 No zrovna ten kastlík mě přijde jako nejmenší problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 JirkaBrno: V pondělní světě motorů se zaměřili jen na tu nápravu a moc kritiky tam nepíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The2ace Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 pokud budeš vyzvedávat přímo v Bouli v Zákaznickém, tak tam to občas stihnou i za 3 dny. Ale záleží na tom, jak moc předávacích termínů tam zrovna mají Tak dneska mi volali, že auto je už v Zákaznickém, že si mám jít oběhnout platbu a domluvit si že mi to daj na značky docela mě překvapili za 4 týdny mít hotové auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 (editace) Tak dnes som objednal OIII 1,4TSI Elegance ( na Sk je ina vybava ako v Cz), farba modra Race, dodavka do 6 tyzdnov . Moja podmienka bola previest sa na benzine, a to sa dnes podarilo, bola to sice len 1,2TSi 77kW, no to mi stacilo. Presli sme asi 24km, cca 2km v meste aj s tankovanim a potom mimo mesto aj rychlostnou cestou. Auto malo najazdenych len 19km, tak som to nechcel velmi tlacit ale trochu som mal povolene. Po velmi kratkej dobe, aj s tym tankovanim, auto bolo nahriate na 90 oC a fukalo teplo ( vonku bolo cca 7oC) - dufam ze 1,4 nebude na tom horsie, lebo Chleidy tu na inom vlakne uvadza ze auto dlho nehreje. To kurenie je pre moju manzelku takmer najdolezitejsia vec a kedze ona bola tiez ucasnikom prevezenia ( aj syn ), kvalita kurenia bola schvalena . Samozrejme ze este je aj v zaklade vyhrievanie sedadiel. Kvalita odhlucnenia a komfortu vzhladom na prechod z 12 rocnej Fabie je vynikajuca. Aj tlmenie pri prechode cez vytlky, ktore su u nas asi tak ako vsade po tejto krutej zime v obrovskom mnozstve, je na velmi dobrej urovni. Osobne som necitil ani problem ze 1,4 nema viacprvkovou zadnou napravou. Celkovo priemerna spotreba bola podla PP 6,2l/100km, co je oproti 12 rocnej Fabii I s 8,3 l/100km takmer fantasticke. A ked sa to zoberie z energetickeho hladiska tak nizsia spotreba s viac ako 2 nasobnym vykonom ( 1,4MPI FI sedan ma 50kW) pomalsi nabeh kurenia plne ospravedlnuje. Vyssia ucinnost su nizsie straty a teda nizsie teplo, co je vlastne vysoko pozitivna vec. Za uvahu stoji pridavne elektricke kurenie aj do preplnovanych benzinovych verzii - aspon za priplatok. Konkurencia napr. Opel to do svojich turbo benzinov dava - pokial si pamatam je to system Quick heat. Uz sa len tesim na cas, ked mi zavolaju ze uz dosla - zial este cca 6 tyzdnov ... Editováno: 6. Duben 2013, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 ...gratulace, teď tě čeká to nejhorší....čekání....topení jsem odzkoušel dle návodu a není to taková hrůza, jak to vypadalo, chce to cvik, viz moje vlákno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 rodolfo,založ si pak vlastní vlákno. Bude vás tady zatím převaha s 1.4 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Samozřejmě topení se prověří teprve až v zimě,ale dnes jsem se na to trochu kouknul a 2,0Tdi,docela dobře topil než jsem vyjel ze sídliště,cca 500,venku bylo 5 stupňů,ale co případně nedá klima,vynahradí vyhřívání sedaček,ten nástup tepla je excelentní,prostě žůžo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Háček je v tom,že TDI bude mít na rozdíl od TSI PTC topný článek. Nebo se mýlím? Má to už někdo ověřené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) Ohladom kurenia dieslov, citat z nazho cennika (sk), zakladna vybava Active: - Elektrické prídavné kúrenie pre dieselové motorizácie PS: diky za gratulacie, az dojde zalozim svoje vlakno Editováno: 7. Duben 2013, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) Aha,cz ceník na webu škodovky je jen o příplatkových výbavách. Standardní výbavy,tak jako v sk,tam vůbec nejsou. Editováno: 5. Červen 2013, autor: Pawouk Opraven překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_22 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Takže jsem před deseti dny objednal OIII kombi 1,4 TSI DSG Elegance, sleva z ceníku 14%. Termín dodání vůbec netuším - nejdříve slíbeno během 4 - 6 týdnů, nyní to vypadá na 3 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Ja objednaval ani ne pulce dubna a O3 combi bude nejdrive ke konci cervence, Takze pocitej spis s 12ti tydny tj 3 měsice. Jsou to smejdi. Hrozna cekaci doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Takže jsem před deseti dny objednal OIII kombi 1,4 TSI DSG Elegance, sleva z ceníku 14%. Termín dodání vůbec netuším - nejdříve slíbeno během 4 - 6 týdnů, nyní to vypadá na 3 měsíce. Kolik byla ceníkovka. Já jsem dostal nabídku na nejvyšší slevu Porsche Hradec Králové 9%. Jinak kolem 7%. Kde ti dali 14%??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_22 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Kolik byla ceníkovka. Já jsem dostal nabídku na nejvyšší slevu Porsche Hradec Králové 9%. Jinak kolem 7%. Kde ti dali 14%??? Cenikova cena 657.400, sleva 91.500 na IČ u Bartha v HK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Dík na IČo je sleva jiná než na RČ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 V AC Barth HK mají dobré slevy i pro nepodnikatele.Kontakt dám případně přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 podle me tri mesice je cekacka u vsech automobilek,.... my viz. ford a taky cekacka max. 3 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_22 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Čekačka - mohli to říct na rovinu, prodal jsem staré, s tím, že nová bude na začátku července. Teď to vypadá nejdříve na polovinu srpna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.