Přejít na obsah

Koupě nové OIII - výbava, motor, atd.


rsrsrs

Doporučené příspěvky

Když jste tady zmínili o kousek výše Soriho tak zrovna mám 100 tkm a naprostá spokojenost a jsem nadšenej jeho užitkovostí. Dobře jsem udělal že jsem nekoupil OII LK combi, ta by spadla v ceně více za tu dobu a taky se nemusím bát že mi zmizí. Bohužel menší auto pro mě již není zajímavý a tak jestli něco od Škody tak jejich připravovaný velký terénní auto, ale to se rozhodne až ho představí. Taky nebude smět mít ty děsný systéma start - stop, i to rozhodne o nástupci v budocnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen sleduju jak se mění technika u Koncernu a dělám si názor zda by v budoucnu od něho něco přícházelo v úvahu. Když jsem se na začátku výroby OIII s ní seznámil u prodejců tak byla ihned vyloučená ze seznamu. Pravda něco již zlepšili od té doby ale i tak není to kategorie pro mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to furt dokola. Volfšpitz bude pořád mlet dokola o 2,5 tuně živé váhy a nejlepším nákupu století. Jinej pacient tady začne s ročníma autama, jak je nesmysl kupovat nová. Do toho přijde téma o předraženosti a jak hojandé má o třicet tisíc levnější něco. No a protože u RS není po stránce ceny a výbavy na co nadávat, tak je zase skandál, že se prodává dobře a dlouho se čeká. Už tady chybí kecy o 66kW TDI jako posledním pořádným motoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední výlev páně wolfspitze a reakci na něj jsem jakožto vyložené OT smazal. Jestli pořád dokola píšeš to samé a navíc se to týká jiných modelů jiných automobilek,tak to sice můžeš,ale ne ZDE! Vyřádit se můžeš tady (ovšem Sorento není v ničem konkurentem OIII,je to úplně jiná kategorie): http://forum.skodahome.cz/topic/124816-oiii-vs-konkurence/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cenovou nabidku je nejlepsi si obstarat sam. Je to dost individualni a kazdemu nabidnou neco jineho. To, ze nekdo nekde dostal 20% ti nezarucuje vubec nic a sam nemusis dostat ani 1%. Nejlepsi, pokud nemas znamosti, je podle me jit do sveho servisu, kde jsi kupoval minule auto/a a kde pravidelne servisujes auto. Pokud nekam 10 let kazdy rok jezdis servisovat, tak to uz je samo o sobe slusna vyjednavaci pozice.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvedu jeden příklad, zdánlivě nesouvisející, nicméně princip je zcela stejný.  Já jsem, v rámci svojí profese, asi dva měsíce licitoval po mailu se zákazníkem o ceně jedné zakázky, až teda nakonec řekl, že to ode mne bere, jakože se mu ta nabídka líbí nejvíc ze všech. Tak jsem odvětil, že tedy dobře a poslal mu návrh smlouvy. A on se následně zeptal, kolik jakože mu dám ještě slevu, že ve stavebnictví to bývá tak 10 - 15% oproti prvotní nabídce. Jen podotýkám, že pán si zadal poptávku na známý stavební portál a sešlo se mu tudíž x nabídek. Logicky, všem, kdo mu nabídku posílali, muselo být naprosto jasný, že se hraje o nejnižší cenu a tudíž stejně jako já, na to dno šli. Těch 10 % je u takových poptávek z bídou moje marže. Takže jsem mu na jeho poslední dotaz stroze odpověděl, že tímto jsem definitivně ztratil o jeho zakázku zájem. Okamžitě otočil, strašně se omlouval a že akceptuje ve všem moje podmínky. 

Takže, chci jen na tomto příkladu říct, že je sice dobré o ceně vyjednávat, ale je taky třeba odhadnout tu správnou chvíli, kdy už to chce přestat. A jak to tady čtu, ne všichni asi tenhle odhad mají.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...