Přejít na obsah

Koupě nové OIII - výbava, motor, atd.


rsrsrs

Doporučené příspěvky

 

Čau všichni milovníci Škodovek :-),

jsem tu nový, tak nevím, jestli to dávám do správného vlákna, kdyžtak prosím o přesunutí. Ale je tady diskuze o koupi Škoda Octavia III, tak snad je to dobře.

 

Rád bych Vám nabídl ke koupi Octavia Combi RS 2.0 TDI 135 kW 6-stup. mech., barva šedá Steel

 

......

 

Dej to do bazaru. Tam je to správné místo. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj vsem, ja jsem si objednal O3 v Activu 1.2 77 kW, prihodil si tam nejaky blbosti jako nutnej Activ plus, kozenej paket, pocitac, atd. a zitra si pro ni mam jit, cekal jsem asi 9 tydnu - objednano v Porsche Prosek. Akorat teda jsem trosku v napeti, protoze i tady na foru si dost lidi stezuje na ty rany od zadnich kol (ja jsem si teda pri zkusebce niceho nevsiml), nekvalitni zpracovani atd. Mne prave zpracovani interieru pripada moc pekny a o tridu lepsi nez v O2 (v praci jezdim v O2 1.8 tsi), exterier O3 je super, ale interier mi prijde absolutne idealni, mam rad tyhle jednoduchy tvary. Ale nutno podotknout, ze v aute jsem jel 10 minut, tak tezko rict, co zacnu v prubehu casu objevovat, ale musim se priznat, ze me internetovy diskuse vcetne teto dost znervoznuji, chvilkama mam pocit, ze jsem su musel objednat peknej srot...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj vsem, ja jsem si objednal O3 v Activu 1.2 77 kW, prihodil si tam nejaky blbosti jako nutnej Activ plus, kozenej paket, pocitac, atd. a zitra si pro ni mam jit, cekal jsem asi 9 tydnu - objednano v Porsche Prosek. Akorat teda jsem trosku v napeti, protoze i tady na foru si dost lidi stezuje na ty rany od zadnich kol (ja jsem si teda pri zkusebce niceho nevsiml), nekvalitni zpracovani atd. Mne prave zpracovani interieru pripada moc pekny a o tridu lepsi nez v O2 (v praci jezdim v O2 1.8 tsi), exterier O3 je super, ale interier mi prijde absolutne idealni, mam rad tyhle jednoduchy tvary. Ale nutno podotknout, ze v aute jsem jel 10 minut, tak tezko rict, co zacnu v prubehu casu objevovat, ale musim se priznat, ze me internetovy diskuse vcetne teto dost znervoznuji, chvilkama mam pocit, ze jsem su musel objednat peknej srot... :)

Nench se znervoznit. Jistě jednodušší klikaková náprava má svoje limity ale není to nic hrozného. Octavie je celkově naladěná trochu tvrději ale pokud nemáš 18" kola a sport podvozek tak je to vpohodě. A jinak již došlo postupně k odladění podvozku škodovkou!!! Budeš spokojenej jako většina uživatelů co v OIII jezdí!!! :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Goril: No to je tak přece vždycky a u všeho :kol-28: , že každý nadává a hledá chyby... a pochválí jen málokdo... navíc toto forum je plné prvních "dětských nemocí" u OIII, kterými trpí každý model po uvedení do výroby... a řekl bych že 90% bude již v této chvíli vyřešeno - případně máš záruku :kol-31: a známe problémy ti ŠA odstraní bez řečí....

 

A uplně největší experti na výrobky od Škoda Auto jsou majitelé vozů Hyundai, Kia a Renault... protože reklamy ty přece nikdy nelžou ...a zvlášť v televizi.... :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No holt se nesmíte nechat odbýt... :kol-28:  :kol-28:  :kol-28:  

 

Ale vážně... já všechny reklamace u ŠA vždy vyřešil, ale vím, že jsou i tací co mají jiné zkušenosti, ono bohužel záleží (aspoň ze začátku) hodně na konkrétním servisu a na jeho přístupu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7let dávají proto, aby lidi chodili pravidelně každej rok na servis a utratili tam nehorázné peníze za olej a další vyfikundace, výborně Kia a hyundai a další...nechápu přoč to sem po 100000x zase cpeš, pak ti odejde něco a oni ti řeknou sorry na to se 7letá záruka nevztahuje

 

wolfspitz:(viz Kia forum) "Spotřeba je suprová a jen se směju jak dnešní zmenšování obsahů - zejména v Evropě nepřináší přesvědčivý výsledek. Není nad pořádnej motor s patřičným obsahem". :kol-46:  musím se smát

 

A ještě tam píšeš " Tady je důkaz že Sori může bejt spolehlivej"  no možná jen ten tvůj, protože všem ostatním se tam něco sere :kol-46:

 

Založte už někdo sekci wolfspitz a zakažte mu sem psát ty jeho kraviny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazde auto ma sve mouchy, at le drahsi a nebo levnejsi. Proste nekdy sem tam shori ferrari, nekdy se odjebe neco ve fabce nebo jinem aute. Perfektni stroj nevyrobis, takze me prijde hovadina to porad omyvat dokola. Spise co by se melo resit je pristup autorizovanych servisu, ty nekdy ojebavaji vice nez by meli...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska vyzvednuta, najeto po Praze a okoli prvnich asi 150 km, tocil jsem to max. do 3 tisic, ale i tak se mi zda 6,3 litru se syrovym motorem a zaplou klimou jako super vysledek. Ta 1.2 TSI 77 kW me hrozne prekvapila, v praci jezdim sice s 1.8 TSI a to je jina kava, ale na to, ze tohle ma tak malej obsah, tak se s tim hrozne prijemne jede. Jak jsem psal, netocil jsem to, ale je otazka, jestli vubec nekdy bude proc, zveda se to z nizkejch otacek az skoro dieslovym zpusobem, pekny, na to moje solichani parada.... A ty rany, kterych jsem se bal: Ano, kdyz zacnu hnidopissky poslouchat, tak zadni naprava oproti predni duni na nerovnostech mozna trosku vice, ale necist to tady, tak me to ani nenapadne. Ale je taky treba rict, ze ja tam mam 15" balony...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdárek všem, rozmýšlím právě nad koupí nového auta (svého prvního nového auta) a protože Škoda mi v poměru cena / výkon vychází nejlépe, rozhodl jsem se pro O3 v L&K, která je nejlevnější s výbavou, kterou do auta chci. Současně s tím se ale chci zeptat vás. Jaké nejvyšší slevy jste dosáhli, pokud jste auto kupovali během 1-2 měsíce zpátky? Všude teď standardně nabízí zatím 9-10,5%, aniž bych si o nějakou slevu říkal. Myslíte si, že se dá vyhandlovat víc?

 

Konfigurace je tady:

Octavia 1.8 TSI DSG L&K + příplatky

- KESSY bezklíčové odemykání, zamykání a  startování, alarm s hlídáním vnitřního  prostoru, zálohovanou sirénou, náklonovým  čidlem a dálkové ovládání centrálního  zamykání se SAFE systémem 6 500 Kč
- "DRIVE MODE SELECTION" - volba jízdního  profilu 2 500 Kč
- Vyhřívané vrstvené čelní sklo 4 900 Kč
- Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné),  zvedák vozu, klíč na kola 1 600 Kč
- Malý kožený paket (3 ramenný multi- funkční  kožený volant pro rádio, a telefon s řazením  DSG převodovky) 2 000 Kč
- Komfortní telefonování, bezdrátové spojení s  vnější anténou a hlasovým ovládáním 4 000 Kč
- "TRAVELLER ASSISTANT" 55 500 Kč 
- "CREW PROTECT ASSISTANT" a boční airbagy  vpředu a vzadu 4 000 Kč
- Zásuvka na 230 V 2 500 Kč
- Dekorační obložení - imitace dřeva 0 Kč
- Zadní stěrač "AERO" 2 700 Kč
- Prodloužená záruka na 4 roky, do 60 000 km 5 700 Kč
 

 

Ceníková cena 800 700 vč. DPH

 

Bohužel, za tyhle peníze jsem nic lepšího s automatickou převodovkou (podmínka, už mě nebaví kvedlat) nenašel.

Díky mockrát za tipy. Jinak, jsem z Brna a často pendluju mezi Brnem a Krkonošema, takže kdybyste měli tip přímo na nějaký autosalon při cestě, bylo by to úplně super :)

 

PS: Kdybyste měl někdo tip na něco za stejné peníze ale lepší v poměru cena / výkon, rád se nechám poučit :-)

Editováno: , autor: matej.vanatko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hravec: Seat je ted hodne podporovan koncernem a podle meho nazoru vypada lepe nez Octavia III. Rekl bych, ze i v interieru je na tom (co se tyka materialu) o chlup lepe. V OIII jsem ted stravil cely tyden, cca 2000km a muzu rict, ze bych ji nechtel ani zadarmo.

Editováno: , autor: skodaforum20
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...