Květen 9, 201411 r ano, to chápu a myslí že všem je jasné, proč je Seat podporován... naopak ŠA musí být neustále brzděna,aby nebyla náhodou lepší.... nevěřim tomu, že se kvalita z ničeho nic díky MQB platformě zlepšila ... kdyby se Leon dělal u nás, určitě by to bylo něco jiného, ale takto? V OIII jsem ted stravil cely tyden, cca 2000km a muzu rict, ze bych ji nechtel ani zadarmo. tak tedy nechápu proč píšeš do sekce O II, Seat nemá své fórum ? minimálně tu je sekce odpadlíků, co ty na to?
Květen 9, 201411 r Treba, proto, ze mam O2 FL, vlastnil jsem O2 predFL a ted mam docasne sluzebni O3. EDIT: Seata nevlastnim, jen si myslim, ze je to vic jak slusna a levnejsi alternativa k O3. Upraveno Květen 9, 201411 r od skodaforum20
Květen 9, 201411 r Hravec: Seat je ted hodne podporovan koncernem a podle meho nazoru vypada lepe nez Octavia III. Rekl bych, ze i v interieru je na tom (co se tyka materialu) o chlup lepe. V OIII jsem ted stravil cely tyden, cca 2000km a muzu rict, ze bych ji nechtel ani zadarmo. Jakou OIII jezdíš a co konkrétně ti na ni vadí?
Květen 9, 201411 r to by mě také zajímalo? já mám s O III najeto přes 20 tis. km, měl jsem O II i O II FL a tvrdím, že je to pokrok vpřed a zadarmo bych si vzal klidně tři kousky, jednu RS lift s PAD a DSG,, druhou kombi GND a třetí RS lift 4x4,DSG - ta se bohužel nevyrábí, což je velká škoda
Květen 9, 201411 r mě třeba na ní vadí, že když fouknce ve vyšší rychlosti vítr tak si připadám jak v polu 6N1 z roku 1997... (podotýkám 2.0 TDI haldex). tohle rozhodně bylo dle mého lépe vyřešeno u O2 taky s haldexem(scout). jinak v O3 mě osobně chybí možnost přikoupit solární střešní okno a ventilaci sedaček... Upraveno Květen 9, 201411 r od kokta7
Květen 9, 201411 r aha a v tom je tedy ten výše citovaný Seat Leon ST Combi FR lepší? ten to má jako výbavu? podobně i O II FL ???
Květen 9, 201411 r Mam ted O3 Combi, 2.0 TDI, manual, elegance, rv 14. Vadi mi zpracovani interieru, pouzity material, jednoducha zadni naprava (u auta za 680tis po sleve), odhlucneni interieru. Z meho pohledu je zpracovani krok zpatky. Nastesti me to bude "trapit" uz jen necele dva tydny, pak ji prevezme nekdo jiny. U Seata mi opravdu zpracovani interieru prijde na vyssi urovni (na urovni VW).
Květen 9, 201411 r Tomík, ten má alespoň cár je to borec! a má můj obdiv, nejen jako pilot, ale i člověk! Upraveno Květen 9, 201411 r od Hravec
Květen 9, 201411 r Probuh Seat je co do kvality naprosto totez co Skoda, vetsina dilu se vyrabi ve stejnych fabrikach nebo jsou uplne stejne. Montuje to sice spanelska ruka delnika a nikoliv ceska, ale o te ceske taky nemam zrovna nejlepsi mineni. Imho je to na preferencich kazdeho, ktera kastle se mu zrovna libi vic, ale kvalita je uz v dnesni dobe srovnatelna.
Květen 9, 201411 r to je právě ta chybná domněnka ... nechci se hádat, ale je to tak, dostali se mi do ruky několikrát opakovaně z pozice mé pracovní činnosti statistiky z pojištění prodloužené záruky MAXGARANT ze Slovenska i Česka, které si sjednávají importéři v rámci VW, (tedy na Slovensku i ŠA je importérem)... a i další importéři hlavně japonští ale i Land Rover a Saab... od té doby vím, že Seat opravdu nebrat ! a jak jsem psal, nevěřím, že přechodem na MQB by se něco mělo změnit ... jediný seat snad Toledo, vyrobené v ČR, ale k tomu není až tak důvod.... jak se to pěkně rýmuje Seat nebrat... abych to trochu vysvětlil, když si přikoupíte i v ČR prodlouženou záruku u své O III, ty peníze co zaplatíte prodejci, resp. fabrice jsou v podstatě pojistné vložené do garančního fondu v rámci vlastní VW pojišťovny s názvem Volkswagen Insurance Company Limited a sídlící v Irsku, v Dablinu ... prodloužené záruky řešené tímto způsobem má pro výrobce tu výhodu, že na rozdíl od té sedmileté od Korejců. má továrna či importér vždy zpětnou vazbu o poruchovosti daného typu vozidla, dané skupiny dílů (motor, převodovka, nápravy atp.),, protože každou reklamaci v podstatě řeší nejen reklamační technik ale i likvidátor nebo reklamační technik v pozici likvidátora a tedy je schopen posoudit poruch (škodu), určit kulanci a její výši a do konstrukce, technologického procesu i do samotné výroby se dostává konkrétní množství dat potřebných pro zvýšení kvality, toto samo sebou zaručí, že výrobci nemají informace o poruchovosti jen po dobu 24 měsíců, ale po dobu delší, dnes až pěti let, protože tím vším je zákazník nucen jezdit do autorizovaných servisů a ten je schopen objektivně data shromáždit a hlavně předat výrobci či importérovi - a o tom to je - nic není zadarmo! Upraveno Květen 10, 201411 r od Hravec
Květen 9, 201411 r Hoši, opakovaně a snad už naposledy zde uvádím, NEJSEM POJIŠŤOVÁK! práci kterou dělám sice s pojišťovnictvím jako takovým souvisí, ale dovolím si tvrdit, že pojišťováci běžně nenosí služební zbraň ... a na rozdíl od pojišťováků,není fraud mým přítelem či způsobem přivýdělku - spíš na opak ... tedy jak se říká, všechno co řeknete a napíšete může být použito proti vám! jinak s Tomášem se znám osobně i když jsme se neviděli spoustu let a souhlasím s těmi, co o něm tvrdí, že je to v současnosti neuniverzálnější a nejzkušenější pilot za jakýmkoliv druhem volantu - už se těším až se vrhne na Dakar ...
Květen 10, 201411 r matej.vanatko: Pekna konfigurace. Zkus oslovit vice prodejcu nejen z okoli Brna. EDIT: Seat Leon ST Combi FR Te vyjde na uplne stejne penize. Pokud vubec hledas Combi. jj, už jsem rozhodil sítě. Bohužel, zatím nic moc :/ Každopádně, combi nechci. Rodinu zatím neřeším a to co potřebuju převážet se mi v klidu vejde do liftbacku. Navíc, poprvé se mi Octavia v combi ani nelíbí. O1 a O2 se mi líbily vždycky víc jako combi, O3 jednoznačně vede jako liftback. Už konečně vypadá jako "limuzína" A kdyby náhodou na rodinu došlo, kočárek se vejde i do liftbacku vcelku v pohodě :-)
Květen 14, 201411 r zajímavé řešení: Škoda soukromníkům nabídne pronájem aut formou operativního leasingu
Květen 14, 201411 r Achjo, to abych při koupi ročního vozu se vyptaval jestli to byl sluzebak škody nebo někoho z operaku
Květen 14, 201411 r A jses si jist, ze se ti zamestnanci k tomu chovaji lepe nez nekdo kdo to ma na operak?
Květen 14, 201411 r Primo od výrobce? Ani houby, běžně doporučují známým služební audiny z německá, vždy spokojenost na 100%. Auto si můžeš zajet jak chceš a stejně to sam neovlivnis co se podéla. Takhle usporis plno peněz a GAP si taky sjednas. Chci sluzebaky, protoze se da plno věci ověřit lépe...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.