JirkaBrno Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 oktavka ve vybavě je přes 500 000 a ma to protě nemám... díval jsem se, fabka kombi se vleze do 300 000 i s příplatkovou výbavou... prostě bude zase fabka.. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Nad Rapidem jsi nepremyslel...? Jen otazka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 v ramci servisni prohlidky v porsche brno mi byl tento vuz zapujcen zdarma.. ja i manzelka jsme se schodli, že to nechceme, zlata naše fabka-- rapid má tuhé naladění, jel jsem po dálnici,skákalo to jak koza a cítil jsme fak každou díru.. navíc se mi nelíbí palubní deska... a jsem zvyklý na iné uspořádání prvků topení, rapid to má dole.. dál se mi nelíbil posez, fabka mi přijde výš, no a na rozměry je rapid stejně uzky jak fabka.. z toho mi plyne, že zůstanu u fabie.. rapid mě ničím neoslovil... navíc mám fabku na LPG, takže jezdím za polovičku, což při mém nájezdu 9000km za 3 měsíce je parada.. nová oktvka mě zaujala, ale po zjištění, že za to auto dám v trošku přijatelné výbavě přes 500 000 a v naftě tuším 550 dle ofiko ceníku.. NE díky...nejsem blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Dilema co koupit jsem řešil v roce 2009 kdy jsem poptával OII 1,8 TSI LK combi a Mondeo Combi. Protože jsem měl super zkušenosti s O1 1,8 T, kterou mám do dnes a s Mondeem combi které sloužilo bezvadně spolu s O1 tak jsem myslel že zůstanu věrnej stáji. Jenže po prostudování tehdejších nabídek jsem propátral net a bingo koupil jsem nový Sorento v plný výbavě v Bavorsku a za cenu o 150 Tkč míň než nejnižší nabídka od Škody a Fordu. Nyní jsem si tak zvyknul na permanentní 4x4 a 2,2 tuny pohotovostní váhy že již nikdy nepůjdu do klasiky s malým motorem. Sranda je že s 2,5 Cdri jezdím kolem 8 litrů nafty a to při veký váze auta a to může táhnout 3 tuny na závěsu. Takže jsem si polepšil, naprostá spokojenost po čtyřech letech a OIII mě tedy neinponuje. Konec konců i stav silnic je na offroad a proto předu blahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 OIII priestoru tak akurát vo všetkých smeroch ale neubránil som sa ani pri nej pocitu že sa už šetrí kde sa dá , no pre konzervativca nič moc ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VtecManiac Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 tak menší update z dnešního rána: auto je vyrobené a prý se čeká až naplní kamion na trasu kolem nás. Prý to může být zítra a nebo také př. týden..opravdu nevím, jak toto funguje. takže až přijde, pár fotek sem určitě hodím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 koukám, že tady si s nákupem pospíšili... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151273872896275.456162.132646291274&type=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 aj my už Octávku od včera máme , stojí pod snehom vzadu za salonom a do 13 teho nesmie ísť na svetlo .. inak nič moc , skôr nič ako moc , mnoho povyku pro nic stejne ako pri rapide ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Otec zvažuje koup 1.4 TSI Eleganc tak jsme nechali udělat conovou kalkulaci a z cenikové ceny 534000,- nabídka zní 495000,- !!! Co tomu říkate je to hodně nebo málo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Tak ja osobně jsi myslim že to je hodně slušna nabídka na to, že je to vlastně novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 kačer: toto musíte vědět sami, jestli to pro vás je výhodné či nikoliv. Za sebe říkám, že je to slušná nabídka. Třeba by při troše handrkování vyšla ještě nějaká sleva či výbava navíc... však zkusit se to může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Novinka v době krize má jedině šanci za akceptovatelnou cenu. Podle toho jak bylo na salonech prázdno při mých návštěvách soudím že moc toho zatím neprodali a tak musí dávat slevy od prvopočátku aby někoho ulovili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 wolfspitz - neviem či sú tie predaje až tak zlé , aspoň tu sú podľa mňa slušné , a určite sa veľkými zľavami nebijú ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Těžko říct já to hodnotím podle toho co jsem viděl při mých třech návštěvách různých prodejců. U nás jen v prosinci velice propad prodej nových aut. Jestli se stal nějakej zázrak začátkem roku to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Racek08 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Těžko říct já to hodnotím podle toho co jsem viděl při mých třech návštěvách různých prodejců. U nás jen v prosinci velice propad prodej nových aut. Jestli se stal nějakej zázrak začátkem roku to netuším. Tak já jsem slyšel , že je celkem nával na ty Sorenta. Původně jsem myslel, že to jsou nějaký sušenky , ale prý je to auto a snad lepší než O III - má to snad vetší sedačky, ale musí se pro to zase do Bavor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 kačer: na OIIFL 2.0TDI Elegance jsem dostal slevu 12%. Nakonec jsem jí ale nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 @Racek08 Současné Sorento 3 je jiná třída, ale proti němu je OIII chudej příbuznej a pokud by byly u nás za identickou cenu tak s OIII asi neprodá jediná. A sedadla, to vůbec nejde porovnávat, to co nyní je v OIII nebo SII bych nenazval sedadlo, ale atrapa. Bohužel ve vyšších výbavách Škody se nyní již ceny vyrovnávají a u SII i překonávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Takže po složitém výběru objednána O lll 1,4TSI 103KW, Ambition, bílá Candy + akční paket Ambition Plus zdarma, + 4 repro vzadu. Dodání 11. týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 (editace) Tak snad ti bude Octavečka sloužit k plne spokojenosti.Motor 1.4 Tsi,myslim že je pro Octu idealni.Tak pak nezapomen podat info jak jsi spokojeny. Editováno: 9. Únor 2013, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Vcera sem v te motorizaci jel, a super, jelo to jak z praku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Preliezol som si to , interiér pekný , aj sedačky , dverné výplne vyzerajú super ako v PASSATe vrátane líšt - jediné kde vidím že sa zase šetrilo je horný tvrdý plast výplne kde si ja osobne opieram ruku počas jazdy ,aspoň vpredu ho mohli nechať . Budíky , radenie , ovládače , climatronic všetko v klasickej logike kde nie je čo meniť . Trošku divne esteticky podaná ručná brzda . Ostatné fajn . Od von to vyzerá slušne - čierna , síce sa mi ten predok nezamlouval ale nejak si už zvykneme , zadok ala A6 akurát to zošikmenie pri sveltách by som tam ja nedal lebo to opticky vyzerá divne , No skrátka som zvedavý ako to bude jazdiť a či sa to nebude srať ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Jasná věc, že sdělím dojmy, sem nadrženej jak nikdy. Bude to dlouhejch pět týdnů. Doteď jsem vlastnil jen Š 120 L a teď mám Fabii l, ale už jsem pár aut vyzkoušel. Myslím, že za ty prachy je to pro rodinku dobrej výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Takže taky napíšu. Objednáno u dealera v Praze. OIII - elegance 1.8 TSI (modrá race). Příslušenství - paket plus (elegance) BI-xenony , light asistant , prodloužená záruka 4 roky (60000) , construkt , zadní stěrač , alarm a nějaký další drobnosti. Bratru po všech slevách 586 000 ,- Co napsat snad jen že teď bude dlouhé čekánííííííííí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 A kdy máš termín dodání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Nemám bohužel žádný termín. Na férovku mi řekl že to bude asi tři měsíce ,že není rozjetá výroba na plno. Tak buď se krejou a radši hoděj delší termín ,ale já bych tomu i věřil ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.