Lanny Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 (editace) Krásné a veselé prožití svátků vánočních, bohatého Ježíška, hodně zdraví a osobních úspěchů v Novém roce 2013. Mnoho šťastných a spokojených kilásků přeje celé naší SUPÍ BANDĚ Karel s rodinou. Editováno: 21. Prosinec 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Šťastné a veselé vánoce a parádní rok 2013 přeje Víťa s rodinou. A opatrujte se všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Také přeji všem spokojeným supákům hezké svátky a spousty KM bez problémů a dobrý výjezd do roku 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Krásné kluci, děkuji Vám. Popřeje mi ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Taky přeju všem krásné vánoce...Honza s rodinou (sem jednočlenná rodina) :-D :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Taky se přidáváme a přejeme spoustu km bez nehod a teď obzvláště, když venku krásně "hnusně" padá ten zmrzlý déšť. Jinak tedy šťastné a veselé Vánoce, nejveselejší Silvestr a v Novém roce někdy na nějakém tom srazu Bája, Kubišta, Charlie a Bedruna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 V Brně se oteplilo a Bedruna se probrala ze zimního spánku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 (editace) V Brně prší zmrzlý déšť, takže Bedruna má na sobě nejen sníh, ale i zmrzlou vrstvu Snad se zítra oteplí a nebo mě a Charlieho tatínek Čuzík vysvobodí a budeme moci vyrazit na Vánoce na Severní Moravu Bája PS: Jinak Žralokovi do Nového roku přejeme méně úrazů na Supovi Jo a stále tu vtipnou kaši, která mu asi moc chutná Editováno: 23. Prosinec 2012, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 (editace) Tak já tedy taky sobě přeju krásné vánoční svátky a jen ten nejlepší vstup do nového roku 2013. Editováno: 23. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Tak tedy i Vám ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Já věděl, že vyměkne a popřeje i nám...Je to mazééééél.. Ťuťu ňuňu taťko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Taky se připojuji a přeji Vám všem krásně prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a spousty kilometrů bez nehod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Tak synci blablabla a jeste bla na ty vanoce. Uz jsem pojed a co vy hladovite ja to uz jdu zalet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Ty se taky ozveš jen když něco potřebuješ. Třeba teď jsi nám potřeboval popřát že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 jen pro zraloka NE jen jsem nemoch najit klebetar a devucha to tu ted citala tak jsem tam neco hodil a to uz vseci prali tak sem se nechtel opakova inac v Humpolcu maj dnes a dalsich 365 dnu veselo ZEJO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 U nás škyt je veselo škyt škyt pořád. škyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Tak je vidět, že o svátcích bylo všude veselo, takže vše jak má být, čili O.K. Jen jestli si někdo do té klávesnice nenablinkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Supí bando hezké vánoce a dobrý vstup do nového roku 2014 !!! Já si nechal udělat puzzle svého supa k vánocům, ale nevydržel jsem to a dal je v pátek k narozeninám své polovičce a dnes jsme je složili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Moc dobrý nápad A dobrý tip na další Vánoce Letos už jsou všechny dárky zakoupeny Jinak krásné Vánoce všem a veselý vstup do Nového roku a v tom Novém roce ať je jízda v Supech pohodlná a bezpečná Přeji za celou Bedrunu Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Vánoce jsou hlavně pro děti. Ale pro nás taky: Pořádně se nažrat a poválet. Tak já Vám přeju na svátky pořádně šťavnaté řízky, hodně pohody a odpočinku A na Nový Rok málo práce za hodně peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Taky se přidávám s vánočním přání a pokud by to bylo v mých silách všem co nemají facelift bych nadělil masku a zrcatka v laku jejich mazla, zadní lampy a face budiky samozřejmostí. A ti stastni co maji facelift ale ne v plný, tak tem přeju vyhřev předního skla, přední parkováky a solární střechu. Těm štastlivcum co vše maji přeji taky vše nej, žádné závady v motoru, elektrice, podvozku a na kastli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 To mi teď připomnělo motlitbu z filmu 60 sekund Si to poupravit po svém: Něco jako... Děkujeme Ti Pane Bože za faceliftovaný zrcátka, vyhřívaný zicny, zesílená ramena od Meyle HD, chiptuning, a taky hudbu od Alpine a Bose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 jo to byla výborná modlitba, zrovna nedávno to dávali Také se přidávám s přáním krásných svátků a do nového roku jen to nejlepší, ať se daří ve všem na co jen sáhnete a autíčka ať sloužej k samé radosti a věta od supa hodně peněz za málo práce je perfektní a výstižná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 páni a dámy som rád že som Vás za tu chvíľu čo som s priateľkou majiteľom superbíka mohol aspoň virtuálne spoznať budem-e sa snažiť zúčastniť nejakého zrazu a poznať Vás osobne. síce som posledné dni skoro furt v práci, sledujem fórum pravidelne a dakujem googlu že ma sem naviedol. Ste super a dakujem za každý Váš príspevok. Vďaka Vám viem toľko vecí o supovi a okrem toho sa tu dosť bavím. želám Vám len to naj, užite si sviatky a Novy rok pridávam foto so supikom na horach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 tož i já se přidávám. Šťastné a veselé Vánoce Vám všem tady na fóru a úspěšný rok 2014.A s některýma z Vás na viděnou na jarním srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.