Přejít na obsah

Vánoční blahopřání Supí partě


Lanny

Doporučené příspěvky

Krásné a veselé prožití svátků vánočních, bohatého Ježíška, hodně zdraví a osobních úspěchů v Novém roce 2013. Mnoho šťastných a spokojených kilásků přeje celé naší SUPÍ BANDĚ Karel s rodinou. :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Brně prší zmrzlý déšť, takže Bedruna má na sobě nejen sníh, ale i zmrzlou vrstvu :( Snad se zítra oteplí a nebo mě a Charlieho tatínek Čuzík vysvobodí a budeme moci vyrazit na Vánoce na Severní Moravu :)

Bája

PS: Jinak Žralokovi do Nového roku přejeme méně úrazů na Supovi :kol-28: Jo a stále tu vtipnou kaši, která mu asi moc chutná :kol-28:

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Taky se přidávám s vánočním přání a pokud by to bylo v mých silách všem co nemají facelift bych nadělil masku a zrcatka v laku jejich mazla, zadní lampy a face budiky samozřejmostí. A ti stastni co maji facelift ale ne v plný, tak tem přeju vyhřev předního skla, přední parkováky a solární střechu. Těm štastlivcum co vše maji přeji taky vše nej, žádné závady v motoru, elektrice, podvozku a na kastli :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo to byla výborná modlitba, zrovna nedávno to dávali

 

Také se přidávám s přáním krásných svátků a do nového roku jen to nejlepší, ať se daří ve všem na co jen sáhnete a autíčka ať sloužej k samé radosti

 

a věta od supa hodně peněz za málo práce je perfektní a výstižná

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

páni a dámy som rád že som Vás za tu chvíľu čo som s priateľkou majiteľom superbíka mohol aspoň virtuálne spoznať :kol-47:  budem-e sa snažiť zúčastniť nejakého zrazu a poznať Vás osobne. síce som posledné dni skoro furt v práci, sledujem fórum pravidelne a dakujem googlu že ma sem naviedol. Ste super a dakujem za každý Váš príspevok. Vďaka Vám viem toľko vecí o supovi a okrem toho sa tu dosť bavím. želám Vám len to naj, užite si sviatky a Novy rok :kol-48:  pridávam foto so supikom na horach
zosl.jpg
czqz.jpg
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...