jirka.obr Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 (editace) Reklama v liště-žádné klikání na reklamy,funguje to a vyplácí tak se registrujte na odkazu kdo chcete http://fr.20dollars2...ef=668212-odkaz Návod na registraci u 20Dollars2Surf krok po kroku 1.Vložíte svůj E-mail a potvrdiíe JOIN na titulní stránce. 2 .Přepne Vás to na okno, kde stáhnete instalačku programu. 3 .Po nainstalování se přímo v programu zaregistrujete. 4 .Na e-mail vám příjde heslo které si uschovejte. 5 .Zapněte SurfBar, a vyděláváte. +mé stránky- http://vydelek-na-internetu64.webnode.cz/ Registrací přes mé odkazy se registrujete pode mne. Editováno: 3. leden 2013, autor: jirka.obr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Co je to zas za blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Uz to ctu tak po 4 ... Prosil bych moderatora o maznuti , je to az moc okate Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 No lidi byl jenom pokus to sem dát ale jedno je jistý,že ta věc funguje.Klidně to tu smažte,nejde o nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 A kolik jsi na tom už vydělal ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 a kolik máš za to, že je někdo registrovanej " pod tebou " ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Toto jsem kdysi dávno zkoušel ještě v začátcích, od počátku s kapkou skepse, no když to člověk nezkusí... Je to totální ptákovina, po několikaměsíčním snažení jsem si vydělal asi 200,- Kč a když jsem zadal požadavek na zaslání peněz (ani nevím, zda na účet, nebo poštou), bylo od té doby ticho po pěšině a nikdo nic nevyplatil. Je to prostě pitomost pro puberťáky, nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Kdysi dávno není dneska!Netvrdím že na tom někdo zbohatne ale nějakou pětku to hodí,samozřejmě se může stát že někdo nezaplatí ale většinou vyplácí na paypal.Na víc nemusíte klikat na reklamy,běží na reklamním panelu na ploše vašeho PC a pokud máte těch reklamních panelů víc nainstalovaných tak se na tom dá něco trhnout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Jirko promiň, ale ušetři nás........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 28. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Nikdo vám tu nic nenutí.Zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak nám napiš, kolik jsi vydělal a za jak dlouho. Jen abych měl přehled, jestli se mám vykašlat na podnikání a raději sedět doma na pr.eli a mít jistý výdělek bez všech těch nervů co teď mám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.