Redcar Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Při otevírání se mi ulomilo madlo (platová páčka), kterou se otevírá skřínka na straně spolujezdce. Je nějaký jednoduchý způsob jak skřínku otevřít? Potřebuji si z ní vyndat věci před návštěvou servisu. Vypadá to, že to bude problém, protože madlo fungovalo jako táhlo. Páčit násilím se mi to nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Stejně jsou dvířka na výměnu, opravit mi to nešlo, mechanismus ve dvířkách je zalitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Stejně jsou dvířka na výměnu, opravit mi to nešlo, mechanismus ve dvířkách je zalitý. Přesně, musíš je celý vyměnit je to rychlejší než to opravovat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Mám stejný problém taky se mě ulomilo madlo...ale je to hodně peněz našel jsem originál díl kolem 1600kč!! 3koda že to nejde vyměnit jen to otvrání......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Podivej se na vrakovišti seženeš ho levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.