houbos Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Zdravím všechny. Mám problém se zamčenými L.Z. dveřmi. Asi před měsícem po otevření auta dálkovým ovl. L.Z. dveře zůstali zamčeny. Zkusil jsem to ještě jednou klíčem do zámku, ale nic. Dveře nejdou otevřít ani zevnitř kličkou, čudl ve dveřích vyjede ale opět zajede, při zatažení za kličku v interiéru je znát odpor. Neví někdo co se s tím dá dělat ? ( problém je, že při zavřených dveřích nejde demontovat tapec, tím pádem přístup k závadě ). Díky moc za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 někdo už to tady řešil,zevnitř sundat tapec jde,po sklopení sedačky a po odšroubování šroubů z boku,ale co tomu bude netušímmožná vypadlé táhlo ze zámku nebo nevím,hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrm Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Měl jsem stejný problém. Obložení dveří se opravdu dá zevnitř sundat. Protože zámek nejspíš zůstal v zamčené poloze, kdy se dveře nedaly otevřít ani zevnitř, bylo nutné ho nejdřív nějak odemknout. Mně se to povedlo připojením 12V přímo na motorek zamykání - na konektoru, co je u stahovačky. Může to být i jiná závada, ale třeba to bude stejné: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19191&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milinek Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jo jo, sundat to jde, ale dře to.... vypadá to na vadné lanko otvírání dveří, občas se roztřepí, nevrátí se úplně zpět a dveře se neodemknou, no ale může to být spousta dalších věcí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Včera jsem měl venku kliky z obou pravých dveří včetně uchycení, co je ve dveřích. U spolujezdcových dveří mi nedržela záslepka tak jsem potřeboval zjistit proč. Nebyl tam ten jistící kroužek a tak jsem ho vzal z dveří zadních. Vše namontoval zpět a na nic jiného jsem nešahal. Vše se tvářilo, že chodí jak má. Jenže jsem večer v práci auto poprvé od demotáže a montáže zamknul a po odemčení ráno mi ani jedny z těch dveří nejdou otevřít. Centrál odemyká, kolíky vyskočí nahoru, ale dveře nejdou otevřít ani z venku ani zevnitř. Udělal jsem něco, co jsem neměl nebo naopak neudělal co měl? A hlavně, JAK JE TEĎ OTEVŘÍT? Prošel jsem vše o problémech se zámky, ale podobný problém je snad jen tady, ale netuším o jakém nastavení kliky se mluví. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9836 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Vyřešeno! Lanko bylo v klikách zaháknuté v krajní poloze směrem ven. Stačilo povolit kousíček dovnitř a je po problému. Prosím o zamknutí tématu, děkuji. Editováno: 13. Březen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Takže jak se to vše stalo. Dával jsem lakovat kliky, demontáž byla ok, povolení šroubku z boku zadních dveří. Ale při zpětné montáží jsem kliku nasadil, šroubek utáhl a po této operaci dveře nejdou otevřít jak z venku tak zevnitř. Má někdo nějaký nápad jak se dostat k otevíracímu mechanismu? napadlo mne vnitřkem přes ty plasty, ale ty bych musel asi nariznout, zatim se mi to nicit nechce Napadlo mne zda jsem prilisnym utazenim toho sroubu nejak nezablokoval oteviraci mechanismus, Ale lanko se normalne napina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Nevím, ale měl jsem ten samý problém, zkus tohle: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21649 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 diky, vcera jsem se v tom stoural a z venku nastesti slo to lanko vyhaknout, a pak bylo uz jasne ze jsem nastavil moc napnute to lanko. Diky moc, bal jsem se ze budu bez dveri, asi jako ty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houbos Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdravím všechny. Chci požádat o radu - po sundání tapecu na zamknutých zadních dveřích chci odemnkout zámek dveří, bohužel nevím jak na to, a jak popř. udělat přemostění ? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 mě by zajímalo jak se ti ten tapec podařilo sundat na zavřený dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 (editace) ktery dveře ? co dělá zámek když zamykáš tlačítkem ? Editováno: 2. Červen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houbos Vloženo 8. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 ktery dveře ?co dělá zámek když zamykáš tlačítkem ? Zadní levé. Zámek je mrtvej, ikdyž otevírám klíčem do zámku nebo dálkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houbos Vloženo 8. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 mě by zajímalo jak se ti ten tapec podařilo sundat na zavřený dveřích Je to pakárna, ale jde to. Musíš mít úzké kleště, kterýma budeš postupně otáčet šrouby za jejich hlavičku. Potom si dej pozor na vnitřní kliku, lanko za ní drží. Taky dveřní madlo - musíš ho rozdělat a povolit 2 další šrouby. Kdyby Ti nešlo tak písni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 přived + na T6/1 šedá - na T6/2 žlutá (T6 = šestipólovej konektor na zámku zadních dveří ------- 1 = pozice první) jsou to piny přímo na motorek zámku, pokud neodemčeš přehoď + a - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houbos Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 přived + na T6/1 šedá - na T6/2 žlutá (T6 = šestipólovej konektor na zámku zadních dveří ------- 1 = pozice první) jsou to piny přímo na motorek zámku, pokud neodemčeš přehoď + a - Díky za radu. Vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houbos Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 přived + na T6/1 šedá - na T6/2 žlutá (T6 = šestipólovej konektor na zámku zadních dveří ------- 1 = pozice první) jsou to piny přímo na motorek zámku, pokud neodemčeš přehoď + a - Ahoj, Tak jsem ten zámek odemkl, ale v podstatě to neřeší situaci. Zkoušel jsem rádoby přemostění, ale nedaří se. Nechci to z*urvit, tak se ptám ,zda nevíš, jak by to šlo přemostit, aby to fungovalo jako dřív. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 odkud jsi ? takhle se špatně radí chtělo by to zkouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 ja som mal podobny problem - naraz mi odislo na starej FI komplet centralne (so SAFE) a dovi-dopo!! autorizovany servis to 2 mesiace riesil, vzdy nieco poskusali a ked to neslo, tak som si isiel autom domov a medzitym zistovali dalej... nepomahalo premostenie ani vymena RJ. nakoniec to poriesili pocas mojej dlhsej dovolenky ale k sakru sa mi nepodarilo vypatrat ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houbos Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 odkud jsi ?takhle se špatně radí chtělo by to zkouknout. Jsem z Nového Města na Moravě. Rád bych to dal dokupy, páč už to prudí, je to už skoro půl roku a nedaří se mi sehnat radu jak na to.. Nechci dávat zbytečný peníze za servis, který si doufám můžu udělat svépomocí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Tak mi včera zůstaly zamčený dveře u spolujezdce....na otevírání DO nereaguje...klíčem se tam nedostanu je to zaslepený...je nějaky zpusob jak otevřít dveře a zjistit závadu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 (editace) Tak mi včera zůstaly zamčený dveře u spolujezdce....na otevírání DO nereaguje...klíčem se tam nedostanu je to zaslepený...je nějaky zpusob jak otevřít dveře a zjistit závadu? Díky co tlačítkou na panelu u řidiče ? co VAG ? Editováno: 11. Říjen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Tak mi včera zůstaly zamčený dveře u spolujezdce....na otevírání DO nereaguje...klíčem se tam nedostanu je to zaslepený...je nějaky zpusob jak otevřít dveře a zjistit závadu? Díky co tlačítkou na panelu u řidiče ? co VAG ? s tlačítkem to taky nefunguje....s VAGEM jeste nevim. Okynka ale normalně jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Tak sundej záslepku a otoč s tím ručně... máš ji za 20 vteřin dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ...zadne dvere ..poradim!...predne dvere ...to veru neviem ...mne sa asi pred tyzdnom zabuchli zadne dvere teda nedali sa nijak otvorit....bolo tolko spiny v zamku že ani sa mu pohnut nechcelo nikam....skoda že predne nevies otvorit zadne by som ti poradil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.