Zdenal C. Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 njn 4kolka a PDčka berou víc Ne on to jenom nesetri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Ne on to jenom nesetri tak tam kde jedu za 9 byste jeli s rotačkama za 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 A s benálem za 15 :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Zdravím všechny mám takovej dotaz...měl jsem 1,9,tdi 66kw jezdil jsem za 6 l/100 a to na krátké vzdálenosti 6km ráno 6 zpět spotřeba se teměř vubec nehybala 6,1...5,9 ale stále se to drželo na těch 6l/100 ......teď jsem koupil 81 kw a spotřeba se mi mění před očima jednou dojedu 6km za 5,6 a zpátky vidím jak to stoupá i na 7 l malý kopeček a vidím jak to stoupá ....někdy cítím jako by auto nemělo tah někdy mi přijde ok.... prej váha vzduchu je možné že to má vliv i na tu kolísající spotřebu? dík kdyby měl někdo nějakou zkušenost ocením dík všem. tdi se musi zahřat 6km je malo.na tak kratke vzdal.je lepši benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azor Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak sa pridám cesta do Chorvátska plne naloženým autom vyšla na 4,4 l. obe cesty cez maďarsko zo zapnutou klimou (climatronik) auto mam Oktavku 1.9Tdi 81kw 135.000 km r.v.2000 takze vcelku slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Tak sa pridám cesta do Chorvátska plne naloženým autom vyšla na 4,4 l. obe cesty cez maďarsko zo zapnutou klimou (climatronik) auto mam Oktavku 1.9Tdi 81kw 135.000 km r.v.2000 takze vcelku slusne a rychlost do 120ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Já cesta do Chorvatska, rychlost cca 120 - 140 km / hod spotřeba cca 5,9 dle PP, dle mě ale PP kecá o půl litru. Bez klimy ( noc ), 4 osoby, 12 karotnu pivo, auto našláplý až po střechu ( no jóó češi a řízky ) + rakev plná !!!!! A zpět ??? 6,9 l dle PP, ale styl jízdy ??? styl na krev !!! tedy i 190 apod.....včetně klimy, rakve, kufru ale bez piva a řízků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azor Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 a rychlost do 120ti Išli sme v noci a nemali sme kde náhliť . Ale na spiatočnej ceste sme išli večšiu časť dialnic 140 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tak včera jsem jel Náchod - Teplice dle PP 6,4l . Klasika 81Kw. Udržoval jsem to mezi 140-160Km/Hod. Krátkodobě 195km/Hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Tak jsem si nedavno tez poridil OCTAVII. Vcera jsem jel poprve trosku delsi trasu, cca 55km a prumerna spotreba mi ukazala 6l/100km. To se mi zda dost na to ze jsem to moc nehonil a jel z mesta do mesta po dvouproudove silnici kolem 100km/h. Hold si asi budu muset jeste zvykat na TDI a casem stylem jizdy spotrebu jeste stahnu. Tento typ auta jsem kupoval prevazne kvuli spotrebe a perfektnimu kufru. Co ma vliv na spotrebu? Na kolik nejlepe nahustit pneumatiky, ted mam P2.1 a Z2.2 (mam nizkoprofilove 17"). Ma cenu precipovat zpet na puvodni hodnotu (81kW) - kvuli zlepseni spotreby? Veskere info o aute, viz podpis. EDIT: Tak vcera jsem stejnou trasu jel znova, 80% tempomat a dostal jsem se na 5.2l/100km. Takze opravdu zalezi na stylu jizdy... Editováno: 2. Říjen 2008, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Já cesta do Chorvatska, rychlost cca 120 - 140 km / hod spotřeba cca 5,9 dle PP, dle mě ale PP kecá o půl litru. Bez klimy ( noc ), 4 osoby, 12 karotnu pivo, auto našláplý až po střechu ( no jóó češi a řízky ) + rakev plná !!!!! A zpět ??? 6,9 l dle PP, ale styl jízdy ??? styl na krev !!! tedy i 190 apod.....včetně klimy, rakve, kufru ale bez piva a řízků blazne uz sem videl jak se otevrela rakev za jizdy a nebyla to zadna prca jinak ja jezdim za penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 tak víš jak no .... mohlo mě třeba prdnout ne - li upadnout kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Dnes C.Tesin- Praha doba 3 hodiny 404km, prumer 128km/h spotreba 6,2l ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Pěkně, pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Dnes sem koukal na okamžitou spotřebu v O1 TDi 66kW a zarazila mě jedna věc a to,že při jizdě na volnoběh kolísá spotřeba např 2,2-3l, ale když zastavím okamžitá spotřeba je teď nevím 0,5l a samozřejmě se nehýbe.Je to normální aby se ukazavalo zvýšena spotřeba při jízdě na volnoběh(otáčejí se kola) a proč?Díky předem za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Dnes sem koukal na okamžitou spotřebu v O1 TDi 66kW a zarazila mě jedna věc a to,že při jizdě na volnoběh kolísá spotřeba např 2,2-3l, ale když zastavím okamžitá spotřeba je teď nevím 0,5l a samozřejmě se nehýbe.Je to normální aby se ukazavalo zvýšena spotřeba při jízdě na volnoběh(otáčejí se kola) a proč?Díky předem za vysvětlení. porovnáváš dvě hodnoty, za jízdy se spotřeba pohybuje v litrech na 100km a když stojíš tak v litrech na hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak nějak http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...557&hl=měří http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...049&hl=měří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 jj to chápu,ale když jedu z kopce na volnoběh tak proč je hodnota větší než když okta stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Dnes C.Tesin- Praha doba 3 hodiny 404km, prumer 128km/h spotreba 6,2l ;) pekne pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 To bys taky dal FOXy ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 to nevim s tak velkou prumernou rychlosti,po dalnici praha brno urcite ale tak tezko rict,pokud to nebere vic jak deset tak je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 jj to chápu,ale když jedu z kopce na volnoběh tak proč je hodnota větší než když okta stojí? Spíš bych řekl, že nechápeš. Pročetl jsi si ty odkazy? Hádám, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Spíš bych řekl, že nechápeš. Pročetl jsi si ty odkazy? Hádám, že ne. Už tědka přečetl,nevím proč,ale předtím sem je vůbec nepostřehl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak fajn, je to tam dobře vysvětlené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak dnes: Brno - Znojno ( FREEPORT ) průměrná rychlost 85 km/hod spotřeba 6,1 l / 100 km a zpět průměrná ryhclost 66 km/hod 5,9 l / 100km. Oboje ve třech lidech a v poklídku a předpisově cca ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.