Publikováno Leden 8, 201312 r Prosím o radu Octavia 1 1,9 TDi 81kW vypadává 5 tá rychlost při brždění motorem zůstane. Díky za rady
Leden 9, 201312 r No není co poradit.Převodovka musí dolů a až po rozebrání mechanik zjistí co jí je. Podle mě zvenku není co koumat. Třeba máš rozladěný bowdeny,ale to by se ti spíš blbě řadilo.
Leden 10, 201312 r Autor Celou 5ku jsem měl dole měnil jsem jehlové ložisko vypadalo to že to bude tím po zpětné montáži to samé
Leden 10, 201312 r v DP sa píše toto: 5. rychlost nastavit takto: – Zařadit 5. rychlost. – Povolit šroub -1-. Přesuvnou objímku a západku řazení zatlačit ve -směru šipky-. – Dotáhnout šroub -1- utahovacím momentem 25 Nm. l Kontrolní měření při zařazené 5. rychlosti: Mezi přesuvnou objímku a hnané kolo nesmí jít zasunout listová měrka 0,2 mm. Seřízení případně opakovat. – Vyřadit 5. rychlostní stupeň. Přesuvná objímka musí nyní stát v neutrální poloze. Synchronní kroužek 5. rychlosti musí mít lehký chod. – Postupně zařadit všechny rychlosti. – Namontovat víko skříně převodovky prílohu sem,ale nemôžem teraz vložiť,až večer,keď bude u PC
Únor 22, 201411 r já když zařadím 5ku, dám plyn, 5ka vypadne a je neutrál, nezbývá mi nic jiného než jet na 4ku... pětka prostě nefunguje... co s tím??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.