Š.e.m.í.k Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Ahojte dělal jsem test akčních členů palubky a zjistil jsem, že mám dva druhy gongu. Když mi dochází benzín tak to protivně pískne. V služební Octavě je místo písknutí ten gong. Chtěl bych to písknutí změnit na ten hezký gong. Mám Fabču 2001 Confort. Ve VIS jsem nic takového nenašel. Poraďte prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 myslim že ťažko ťažko, jedine že by niekto vedel v eprome ktore udaje patria k tym zvukom a prepisal ich.... jak vam řikam...nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 nelze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Zkousel nekdo tenhle postup i u Fabie? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11531&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Zkousel nekdo tenhle postup i u Fabie?http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11531&st=0 blby je ze tak zmenis vsechny zvuky i klepani blinkru je pak gong :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Heh, tak to je mazec, nedovedu si predstavit jak mi na krizovatce furt gongujou blinkry:-D A co jina oblast, nedalo by se nekde zjistit jaky jsou odlisnosti v zavislosti na nastavene oblasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Otázka pre skúsených: čo vydava zvuk blinkrov pri ich zapnutí a dá sa to nastaviť? Nastavením myslím zvýšiť alebo znížiť hlasitosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Vydávajú to budíky, nastaviť nič iné nejde, jedine že by sa niekto pohral s odporom a tranzistorom budiacim ten repráčik Otázka pre skúsených: čo vydava zvuk blinkrov pri ich zapnutí a dá sa to nastaviť? Nastavením myslím zvýšiť alebo znížiť hlasitosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Profor diki za odp.chcel som trochu pridať tomu zvuku ,zdá sa mi ,že akosi slabne možno prejav odchodu repra do večnych lovíšť.No je tu ešte jedna možnosť -nastup hluchoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 No u mňa to bude tou hluchotou... Profor diki za odp.chcel som trochu pridať tomu zvuku ,zdá sa mi ,že akosi slabne možno prejav odchodu repra do večnych lovíšť.No je tu ešte jedna možnosť -nastup hluchoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Čo vravíš nepočujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 HA???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.