Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak už si opravdu nevím rady .Když vyjedu ze studenýn motorem ,tak fachčí jak hodinky.po zahřátí,začne střílet do výfuku.Diagnostika hlásí 166686-Válec 2 Zjištěno zapalování vynechává.16684-zjištěno vynechávání zapalování. Vyměnil jsem svíčky .Kabely na podzim dávané nové. Může to být modul zapalování?Jak to zjistit?

Deje sa ti to ked ides na benzin, plyn alebo to je uplne jedno?

• Autor

Je to stejné na plyn i na benzín.

Modul to nebude, ten je rozdělen na dvě části a každá zapaluje dva válce, takže pokud ti zlobí 2 válec a byl by špatnej modul, zlobil i 3tí válec. Změř kompresy na tom válci. Tam možná bude chyba.

• 1 rok později...

Zdravím. Mám sice Fabku, ale počítám, že forum Oktávek více žije a že tu bude více zkušených uživatelů.

Cukání motoru v nízkých otáčkách, blikání kontrolky emisí, po delším čase od startu motoru to přešlo do nouzového režimu. Když jsem si vyjel chyby, tak vynechání zapalování druhého, třetího a čtvrtého válce. Když jsem dal zobrazované hodnoty počtu výpadků zapalování, tak první tři válce měly furt nulu, u čtvrtého válce to okamžitě letělo nahoru. Dělá to na plyn i na benzín, svíčky originál NGK měněny před 25 tkm. Bude to spíše kabel nebo trafo? Dá se problém s kabelem spolehlivě odhalit změřením jeho odporu (dle DP má mí 4 až 6 kiloohmů)? Trafo se dá nějak zkontrolovat? Čtvrtý válec je nejdál od rozvodů?

Tak to byl zapalovací kabel.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.