Přejít na obsah

Nizkej zadek 1,8TSI


Noholam

Doporučené příspěvky

Nazdar lidi mám 1,8TSI r.v 2008 a zdá se že mám hrozně nízko zadek občas někde chytnu tažným zařizením i když v kufru nic nemám. Nevim zda se mi to jen zdá že je nízkej a nebo je to takto original. Mohl by mi někdo u auta s tímto motorem a kolama R15 zmeřit vejšku k hraně blatníku v nejvišším místě u přední i zadní nápravy?? Jde mi o to zda je to takto v zadu nízke nebo mam utahana péra. Kamarád má 1,9Tdi a má oproti předku zadek o 2,5cm vejš a ja mám oproti předku zadek o 4mm níže a to si myslím že je špatně. Předem mockrát děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám to samé na 2.0 tdi, jsem cca o 10 cm níž jako jiné OII, dal jsem nové pružiny a nic, mám to dovezené z německa, nevím proč to je.

Nu tak to nevim snad nam tu nekdo poradi co a jak ale zajimalo by mne ty rozmery na jine TSI mohl by to teda nekdo zmeřit mockrat děkuji. a co ty kolik mas realnou vejsku v zadu ted dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud vím tak tak paket pro spatne cesty zvedal auto o 5cm takze to mate nejspis bez nej

to mame urcite ale kamarad ho take nema a je vejs. A hlavne na zadek vejs nez predek a ja mam zadek nize nez predek kdyz by mel paket a ja ne tak bych byl niz ale vepredu i vzadu a ja mam predek stejnej jako on a zadek ne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...