Přejít na obsah

Oprava zadku


N3ste

Doporučené příspěvky

Zdravím, známý mi nabízí Superba s nájezdem okolo 60 000km 2.0 206Kw za 570000, L&K v kombíku. Zevnitř i z venku vypadá hezky, ale v minulosti byl bouraný na zadní blatník a cena opravy byla v servisu za 45 000Kč, což si myslím že to bylo už něco většího. Fotky auta jak bylo bourané už známý nedohledal. Chtěl bych se zeptat jak moc auto mohlo být auto nabourané když cena opravy byla těch 45 000Kč a když mi Cebia hlásí že byl nabouraný celý zadek a jestli má smysl do něho jít? Předem děkuji všem za odpověď.

Snímek obrazovky 2022-10-17 104126.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k cenám dílů a hodinové sazbě v autorizáku to nemusí být nic fatálního. Jen cena zadního nárazníku s lakem bude minimálně 15 tisíc. Takže když k tomu dáš blatník a třeba světlo je to vlastně málo. Beru v úvahu, že je označeno zadní čelo. Pokud to byl ovšem jen blatník je to celkem dost, na druhou stranu jde o to jak velký rozsah opravy to byl. Pokud to dělal autorizovaný servis, neměl by to být problém. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych řekl, že 45 není zas tak moc. Na parkovišti mi odřeli při vyparkovávání levý přední blatník - i s narázníkem, naštěstí byl dotyčný tak hodný, že na sebe nechal kontakt, takže to šlo na pojišťovnu. Nicméně jen za lehce prohlý a odřený platník a nárazník to bylo v autorizáku cca za 25 - 30, už si nevzpomínám přesně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me odreli zadni naraznik, bylo to v hrane tak se daval novej + lak a prace a cena byla 24000,- tak kdyz si vezmes ze v tom je 4-6 cidel nebo treba antena na bezkontaktni otevirani kufru tak tal ses hmed vic nez tech 45000,- zas na druhou stranu jsem mel predni svetlo + blatnik a naraznik za 68000,-. No a nakonec predek na fotce za 208000,- 😀

IMG-657c21b266a999e9cf719045195e36f9-V.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dám 2 příklady. Nedávno jsem na křižovatce ťuknul souseda s OIII fl. Měl prasklý zadní nárazník, na první pohled nic vidět nebylo. Oprava 35000. Před asi 9 lety jsem s Focusem mk 2 nacouval do ocelového sloupku. Byla to traverza a schovala se mi za zadní sloupek. Senzor nezafungoval a trefil jsem ji přímo senzorem. Výsledek byl prasklý nárazník, prasklinka na světle (už tehdy s LED), promáčklý zadní blatník na výměnu a ten senzor. Dohromady v autorizáku přes 70000.

Takže 45000 na dnešním Superbu bych neviděl na nějaké katastrofální poškození. 

Editováno: , autor: Delphin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...