lukas.novot Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 (editace) Miluju zimu Editováno: 18. Únor 2016, autor: lukas.novot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Dobře ti tak, patří ti to. Ne nadarmo se říká, že za blbost a frajeřiny se platí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Dobré, stane se. Co se poškodilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Pise to na konci videa lepsi by to bylo tocit z predniho okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Když to neumím dokonale tak to nebudu zkoušet v místech, kde můžu cokoliv poškodit nebo udělat škodu jen sobě ale vyberu si volné prostranství bez okolních nástrah. Nejsem dokonalej ale takové frajeřinky si zkouším mimo obydlenou oblast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 No, nemohu nesouhlasit.. Podobné blbinky jsem si zkoušel na otevřených prostranstvích u lesa - ale kratší dobu, neměl jsem potřebu frajeřit před ženou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 (editace) omg jaké frajeřinky. Já a přítelkyně to berem jako zábavu*prdel*odreagování* obydlená oblast když je dobrý výhled a nemůžu poškodit cizí majetek tak proč bych tu ručku nezkusil... Tam jde hlavně o to naučit se ovládat auto na ploše to není ono. Myslel jsem, že je tady víc lidí co to chápou ako já. Asi sem nepatřím ... Editováno: 23. leden 2013, autor: lukas.novot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 octavia james bond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Ty jsi nemohl poškodit cizí majetek? Lampa veřejného osvětlení, felicie a jiné věci kolem. Obydlená oblast je to zásadní, tam ti může vběhnout pes nebo dítě kterého si díky blbnutí a frajeřinkám nevšimneš. Hlavně sem nepiš, že byl víkend a nikdo tam nešel, protože to je blbá výmluva. Sám vidíš, že jsi nezastavil ani před blbým obrubníkem. Jak je vidět tak jsi se to stejně nenaučil. Jak jsem psal tak ani já a spousta lidí tady nejsme neomylní ale asi už máme rozum a dokážeme přemýšlet dost dopředu a domyslet si skoro všechno co se může stát a když se to snažíme naučit nebo zablbnout tak si zajedeme na volné letiště nebo velké parkoviště kde těch věcí okolo ke zničení je co nejmíň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 octavia james bond .... a pointa? No, nevadí. Už jsem asi starý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 .. to nic, já jsem mladý, to víš - a ani já v tom nevidím nic, než ohrožování zjevně trošku vyděšených lidí na cestě/chodníku?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 to druhe video je aspon v uzavrenem arealu - vystaviste v budejovicich, lidi tam predpokladam jsou divaci (zvani) k prvnimu videu u vysokoskolskych koleji na jizaku v praglu se radeji nevyjadruju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 lukas.novot: zablbnout je třeba, jen je u toho škoda si zničit auto. S tím ohrožením okolí bych to neviděl tak tragicky vzhledem k tomu, kolik "provozu" tam v těch končinách je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 (editace) Když jsem si ve dvaceti (3 roky zpět) koupil své první auto - OII, byl jsem samozřejmě nadšen a musel si na prázdném hotelovém parkovišti zkusit pár rádoby driftů, zkoušet ale podobné kraviny mezi panelákama a stromama mě nikdy nenapadlo. Možná jsem divnej no... Editováno: 23. leden 2013, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) No pořád je lepší dělat blbosti tam,kde nikoho neohrozíš,než na silnici kde je už tak dost jinejch Trpišovskejch a dalších potencionálních vrahů. Aspoň chválím,že jsi to zkoušel mimo provoz. Jen bych se na tvém místě moc nechlubil tím že jsi to nezvládl ani tam.... Pokud už bych chtěl někde"řádit" tak jedině ve škole smyku někde na autodromu. Editováno: 24. leden 2013, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 24. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) ALL 4 FUN, Peace. Mě to přišlo docela vtipné a rozesmálo mě to. Toď vše... Nic se autu nestalo prokrysta jen trochu poškozený plecháč, ale to je to samé jak když vjedete do jámy na našich cestách, pro mě nová zkušenost. Kdo mě nezná nepochopí a už se nebudu dále vyjadřovat. Mějte se fanfárově. Život je krátký Editováno: 18. Únor 2016, autor: lukas.novot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.