Vladimír Kalandra Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Ahoj všem, řešim takovej problem, co se tyka zapnutí klimatroniku. Muže mi někdo dodat schema klimatroniku ve fabii 2 1,6 BTS motor rok 2009 ?? Potřebivak bych vědět, kam mám přivést spínané + (jakoby od klíčku) aby mi ožil klimatronik. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Nejím jestli před FL, ale obávám se že klimatronik jen tak nějakým napětím neoživíš. Spouští ho ŘJ přes CAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 mysliš že by se nerozsvitil když na něj privedu napětí? To doufam jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Vycházím ze schematu po FL, a myslím že v tom nebude tak zásadní rozdíl. U mě je přes klíček (15) napájen jen tlakoměr chladícího média. Celý climatronic je napájený trvale (30), ale ožije až ho probudí řídící jednotka Canem. Potom je ještě přes klíček napájený samostatně ventilátor 30A pojistkou. Ale ten bez řízerní climatronicem asi stejně nepojede. Možná že se taky pletu, ale ve svém schematu po FL, žádné napájení z kličku (vodič 15 a pod.) do ovladače klimy nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Aha, no možné to je. Myslel jsem že klimatizaci řídí panel klimatroniku a nepotřebuje již žadnou další komunikaci s okolím :-( V tom případě to mám dost blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.