davcatuma Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) Tak hledal jsem dlouho a nic nenašel, tak založím takové možná pro někoho nezajímavé téma. Jde mi o to, jak poznám origo vystřelovák oproti číně. Já mám na vystřelováku ministerstwo lacznosci tudíš předpokládám, že Poláci dodávají klíče pro automobilku, nebo se pletu? Někdo tam má Singapur. Děkuji za osvětlení. Editováno: 29. leden 2013, autor: davcatuma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Já mám na Fábce vystřelovák /originál-od nové/ tento : HLO 1J0 959 753 AH HELLA 434 MHz polský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 29. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2013 díky takže se mi potvrzuje, že Poláci dodávají části, nebo komplety vystřelováku. Jelikož jsem právě sehnal celou novou sadu zámků z MB auto škoda a jsou Polské. Také mám 1J0959753AH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Oni nedodavaj jen casti ke klicum ( jistou dobu preve hella poland vyrabela nebo snad jeste vyrabi klice pro koncern ) ale treba i anteny a adaptery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Ale pořád nevím proč někteří tam mají Singapur. Pokud se nepletu, není Singapur v Asii? Editováno: 4. Únor 2013, autor: davcatuma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.