davcatuma Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 (editace) Potřebuji prosím poradit, koupil jsem sadu zámků a spínačku, ale zjistil jsem že já mám tu starou antady je jiný konektor. Kde se dá sehnat, zda se tedy sehnat dá a nebo se musí koupit celý ten kablík až kam vede, což myslím, že do budíku. Nesetkal jste se s tím někdo? nevíte dle etky číslo dílu? děkuji moc Editováno: 31. leden 2013, autor: davcatuma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 31. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2013 zde je foto sady kterou jsem zakoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 tá redukcia sa dá kúpiť v škodovke...cenu ani číslo neviem a na nete to nemôžem nikde nájsť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 1. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 já našel jen toto : 8D0 972 623 AA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 (editace) skôr by som povedal,že to číslo bude 8E0 972 623 Editováno: 1. Únor 2013, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 4. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Tak dnes jsem byl ve škodovce a ani tam mi neporadili..... tak už opravdu nechápu kam se hnout když oni mi řekli, že to do fabie 1 generace nepatří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 veď som ti sem dal aj obj.číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 4. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 jj to jsem jim chtěl dát, ale nebyla s nimi řeč, že prý to není spínačka pro tuto fabii. Prý jim tam mám nechat auto a oni se na to podívají... takže jim jde asi jen o to, aby ze mě stáhli prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 tak skús iný servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 11. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 tak konektor mi již přišel a je v autě. Opravdu je to: 8E0 972 623 cena 138,- děkuji za radu libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 jj ,za málo a kde si ho zohnal nakoniec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 12. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 v obyčejné prodejně autodílů... ve škodovce a v seatu na mě jen koukali a kroutili hlavou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.