Voice Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 bez povinného na silnici nejezdi. je třeba uzavřít pojistku na vin.kod jak píše kolega výše. pak je vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 není nic jednoduššího než to uzavřít třeba i o víkendu po internetu na nějakém srovnávači a za 20 min máš doma na mailu zelenou kartu, kterou si jen vytiskneš, je zde jen požadavek tisknout na barevné tiskárně, do týtne ti přijde originál poštou, pak nameiluješ spz a pošlou znova zelenou s spz teď nechci kecat, ale na tu zelenou papírou značku ze salónu myslím platila nějaká popjistná ochrana s minimem dní, plácnu-třeba do 5 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 já nevím jak dnes, ale když jsem kupoval motorku tak jsem mohl jezdit na tu zelenou papírovou značku 14dnů, než jim došel do prodejny velký TP. Ale v té době (5let zpátky) se na to žádná pojiska nevztahovala. Prostě jsem na saloně moto zaplatil, dostal fakturu, kde byl vin. a s tím sem zašel na pojištovnu udělat povinné ručení. Moto mezitím stála na saloně a čekala než příjdu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ale ano pojistene je. Akorat ze oni mi mneli udelat i RZ (spz) k novemu autu a ze to tam daji jak si to budu vyzvedavat v patek jenze oni maji na vse cas . Tu pojistku jsem tam donesl v utery a v patek uz tam mneli dat RZ a v patek samo ze nebyli ale jen dalsi slib ze to bude v pondeli. No a na to potrebovali tu zelenou kartu aby to mohli prihlasit na registraci. No a pokud to nebude v pondeli tak na ne vletim ze si to radeji udelam sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 (editace) já nevím jak dnes, ale když jsem kupoval motorku tak jsem mohl jezdit na tu zelenou papírovou značku 14dnů, než jim došel do prodejny velký TP. Ale v té době (5let zpátky) se na to žádná pojiska nevztahovala. Prostě jsem na saloně moto zaplatil, dostal fakturu, kde byl vin. a s tím sem zašel na pojištovnu udělat povinné ručení. Moto mezitím stála na saloně a čekala než příjdu...... To samý můžeš udělat i s autem - zaplatit, auto nechat na saloonu a s dokladama jít na pojišťovnu, s pojistkou sjednanou na VIN auta a ZELENOU KARTOU V RUCE zpátky pro auto a pak jet s papírovou převozní značkou domů - nebo na registr udělat registraci. ALE NESMÍŠ VYJET ZE SALOONU NA SILNICI BEZ SJEDNANÝ POJISTKY - o tom je ten zákon č.168/1999Sb... Pokud si chceš takový auto odvézt, musíš si pro něj dojet s podvalem - pak můžeš mít doma na dvorku auto i bez RZ a bez pojistky, ale jak s ním vyjedeš za vrata, Smolíček Pacholíček... Editováno: 2. Únor 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ekkar přesně jak píšeš. Aspire - takže ty máš auto pojištěné, jen vlastně jezdíš a nemáš u sebe tu zelenou kartu. Já myslel, že to není pojištěné vůbec...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ano pojistene je a je to tak jak pises nemam kartu kterou jsem jim dal at mi udelaji tu RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Zelenou kartu máš přece ještě jednu. Dostáváš 2 originál a duplikát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 No nechali si obe dve, ale pro jistotu vozim sebou smlouvu s pojistovny. A jak jsem odjizdel cely nateseny tak me to ani netrkolo ze to budu potrebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Hübsch Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Zdar, Já jsem objednal nové auto a jen cool žluté jsem na auto čekal půl roku !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Dobrý den. Já čekám na auto tři měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 v utery jsem prijel, ve stredu dopoledne poslal penize na ucet a v pondeli jsem ho mel doma.. dobryyyyyy nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 To asi nebolo auto ktoré práve zišlo z výrobnej linky. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Tak mi auto přesunuli o týden dýl, bude až první týden v únoru. JirkaBrno To tam Máte nějakou protekci že jste měl auto do týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tak si jdu pro roomstra v úterý 18.2.2014 aspoň doufám, jinak jim to auto hodím na hlavu. Objednáno 7.11.2013. Čekat na roomstra takovou dobu je trochu moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 To musíš mať zaujímavú konfiguráciu, že si tak dlho čakal. Inak jeden môj kamarát čakal na Fabiu II Combi skoro 5 mesiacov, takže si na tom ešte dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 (editace) Podle mě je to normální výbava vozu nic extra. viz. Editováno: 15. Únor 2014, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 kolega na Okte novej čaká cca od 20.14.13. auto má mať tuším teraz niekedy vo februári-marci. a výbavu má o dosť bohatšiu...neviem podľa čoho to určujú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Dominikg - poptával jsi u Bartha? Pokud vím dokáží pěkné slevy a auto do výroby, když je možnost zamění ze skladovkou a dojde výrazně rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 JO JO poptával tam jsem měl koupenou fabii 1 a protože servis od nich nic moc tak jsem zkusil jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranicek Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Jestli má někdo neskladový vůz dříve nebo později záleží asi hodně na štěstí i obchodníkovi. Mně prodejce řekl, že kdybych přišel o dva dny dříve, mohl jsem mít auto do dvou měsíců. Jinak čekám na roomstra taky 4 měsíce. Ukazoval mi na PC jejich systém, který dává info v jakém stavu objednávka je. 2 měsíce se s autem nic neděje a z auta jde udělat jinou motorizaci i výbavu. Pak se prý začíná možnost změn omezovat až n akonec je auto pevně fixované a je určen přesný termín výroby. Když prodejce ví, že se daný model prodává, tak si drží takové často prodávané vozy už v systému…pak třeba přijde zákazník akorát a za měsíc a půl má auto. Ale když není nic v pořadníku, tak holt třeba u toho Roma se teď čeká 4 i 5 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 tak to jsem zvědavej u mě....ve smlouvě mám max 10týdnů...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 (editace) No a jestli tě zajímá co se stane když smlouvu nedodrží - NIC, maximálně dostaneš zdarma koberečky, realita je tvrdá, protože ty máš dobu splatnosti jasně danou se vším všudy Editováno: 12. Březen 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 kobečky budou dobrý jezdit čím mám...takže vlastně vůbec nespechám..... Kurva ale aby to už bylo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Kámoš se chce zbavit rooma 1,4 16v. Stáří 9měsíců, najeto 2500km. Kdyby někdo chtěl bez čekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.