Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

ted me tak napada, co to udelat levnejsi variantou a rozlepit svetla a trochu je prostrikat cernou ? ;)

Mam takovej dojem ze to nekdo delal, takze by meli jit rozlepit ne ? ;)

• Autor

Jo vim o tom , ale ja radeji original nez takove predelavky. Kdybych to udelal hned vsechno, tak za chvili uz na tom aute nemam co delat a jen bych jezdil.

Ty to jsem si rikal uz spoustukrat ze jsem hotov a budu jen hezdit... Od te doby mam v hlave spooooustu dalsich kokotin :D

presne tak :D ono se vzdycky neco najde co vylepsit, vymenit upravit :D ja pres zimu vymyslel takovejch bejkaren ze ani nevim kde driv zacit :D

Bez druhý H7 to bude blbe svítit. Jinak proc je takový cenový rozdíl mezi H7 a H4? Ještě navíc, když v H7 je o vlákno méně.

Taky jsem cernil svetla:-) ale tady je to vicemene nemozny jelikož je tu ta parabola takze tu zacernit nemuzes a uz ot bude vypadat na pytel to je jasny

• Autor

No a to je to co ja bych prave sel do originalu.

A uz dost o svetlach prosim bo to tu bude zachvili tema jen o svetlech :D

• Autor

Mini sraz roomu :D

post-51417-0-34694200-1425622994_thumb.j

A me si nic neřekl :D

Dostane do zubů :kol-28:

• Autor

:D njn jsme se tak sesli a fotil jsem to jeste u jednoho rooma co jsem mel v zadech. V okoli 100m je nas tu celkem 8 :D A nikdy se mi nepodarilo stat alespon u dvou :D a rano jak jsem sel pro snidani tak jsem to blejsknul.

Kdyby jsi mel taky modrou byla by to pecka fotka :-)

• Autor

Jsem právě rád že mám bílého tak tu jsem alespoň sám :D a neplete se mi to s temi dvouma. Ještě tu jsou tři hnedi a jeden stribrny.

To já jsem rad za tu šedou, si připadám strasne nenapadne :D

Fotka pěkná :) ale modrá je modrá :p:D 

• Autor

Jsem si dnes zajel na vylet kde jsem jako dite casto chodival a po odchodu jsem si pak na tom miste kde jsem parkoval trochu zaradil pred odjezdem jelikoz tam bylo krasne prazdno, az ten maly pasazer co sedel vzadu pak kricel uz doooooost :D Skoda pocasi ze tam nevyslo v meste krasne a tam zatazeno.

post-51417-0-31853600-1425741202_thumb.j

Dle sněhu Jeseníky,Beskydy? :) Jinak si trošku rypnu-jak píšeš "jako dítě" že si tam byl->to už je asi hodně dlouho co?  :kol-28: :D

Ale pěkná fotka  :kol-47:

• Autor

Ondro Morávka za prehradou a jak jsem dnes dceři říkal a za vzpomínal tak je to kolem 32 let. A dík.

Dneska po třeti jsi byl spatřen u špitalu :D to denni sviti fest paradně :)

• Autor

:D no ano mohlo byt tak 15:23 jsem byl pro moju v rachote a pak nakup v Globu. V cem si jel ze jsem si nevsiml ? :D

Upraveno od ASPIRE

V rodinovoze :D , musim uznat že si připadam fest nenapadně :D akorat jsem vyjižděl z kruhače a ty ses bližil směrem k němu :)

• Autor

A sakra ja si nevsiml rooma to se nestava :D Ale vsiml jsem si takove radoby RS bile fabie tak mozna proto jsem prehledl. :D

Te fabky jsem si zas nevšiml ja :D

• Autor

O nic si neprisel bo zase ty doplnky tesco mi malem vypalily oci :D

• Autor

Tak vcera jsem si vyzvedl v Skodovce maly tuning :D

post-51417-0-25019000-1426320849_thumb.j

A dnes z posty si jsem si vyzvedl velky balik s malym obsahem :D jsem sam zvedav jak to bude fungovat :)

post-51417-0-56219000-1426344581_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.