Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Hezké :) U nás byla silná bouřka s několikahodinovou průtrží včera k večeru a na noc, dnes ale naopak skoro nic :)

Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk

• Autor

No já zašel na pár do Divadélky a během chvilky už to padalo tak jsem se musel trochu déle zdržet :D

Zajisté ale z holé a nelibé povinnosti, samozřejmě :D

• Autor
:D:D přesně :D

Doma se to lépe obhajovalo :D

• Autor
:D tak to já naštěstí nemusím :D

Hele, já taky ne, divný :D

• 1 měsíc později...
  • Autor

No po dlouhé době jsem opět si pohrál s autem a pořádně ho umyl když mám teď to volno :D Sice jak jsem ho umyl tak večer přišla přeháňka a v noci bouřka ale auto zůstalo krásně čisté :)

20160705_201646.jpg

20160723_091858_HDR.jpg

Upraveno od ASPIRE

Nechceš se stavit ke mě? :D Potřebuje to jako sůl a kvůli práci doma si pořád ne a ne najít čas :(

• Autor
:D no na pokec můžu ale na očistu neeeee :D jsem to už právě taky potřeboval udělat a stále to nějak nevychazelo.

Sakra :D Tedy i na pokec se klidně stav, ale s tím autem jsi mě zklamal :D

Konkrétně kdyby sis to rozmyslel, je potřeba umýt auto, navoskovat ho (drahý vosk mi už půl roku leží ve sklepě), vyluxovat a ošetřit interiér, barvou zase opravit třmeny a náboje kol, vyřezat a opravit spáry nad mračítky předních světel, znovu potáhnout středový rámeček folií, protože se z nějakého důvodu začaly tvořit bublinky, pak nalakovat difuzor, vyřezat nárazník a nalepit ho, nalakovat koncovky výfuku a nakonec dokončit a následně zapojit ty mlhovky s LED DRL, zatím mám hotovu jen jednu a to jsem ji nebyl schopen ani za několik týdnů přilepit plexi.. Snadné, za pár hodin bys neměl co dělat :D

• Autor
:D :D tak na to nemám tolik sil :D

Já bohužel taky ne :(:D

A to nevíš, co všechno musím pořád dělat doma. To už mě stálo stovky tisíc, 3/4 roku práce a například tento týden mám dovču, den za dnem utíká jako nic a jsem dobitý jak cigánská hračka.. To se pak blbě stíhá ještě auto :)

mám též dovolenou, ale máme tu mladého (17 měsíců), neřízená střela, takže jsem každý den zbitý jako sfiňa kol6

Tak to já mám zase 7-mi týdenního kocourka, takže vím, o čem mluvíš :D

• 3 měsíce později...
  • Autor

No tak dnes se udála menši nehoda. Řidič za mnou nedobrzdil a auto má první bolístku :(

20161009_122900.jpg

20161009_122855.jpg

To potěší... Na jednu stranu je dobře, že se nic horšího nestalo, ale na druhou stranu když to člověk udělá sám, řekne si, že je debil. No když neustále různá poškození způsobují ostatní řidiči, to je fakt k vzteku a nic s tím neuděláš :(

Je to smůla :( Ber to tak,že to mohlo dopadnout hůř (ale i líp)...

pech, ale kdyby se ti podíval až do kufru, bylo by hůř

• Autor

Jojo jsem rad ze to je jen naraznik a ne plechy.

Ou to je Pech, ale jak říkáš naštěstí je to jen nárazník i tak to nasere. 

A na druhou stranu vítej v klubu můj přední nárazník ohrkany , maltovy vůz už má svoje roky taky na kare podepsané.

A jak máte iniciály a budou ti lakovat nárazník nebo měnit celý? Nebo zatím Nevis ještě.

• Autor

Zatím nevím vše je ohlášeno a zítra se mám stavit do servisu na sepsání a převzetí náhradního auta.

hlavně, aby ti nedali citigo, aby jsi netrpěl klaustrofobií :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.