StanleyCZ Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Zdravím, při brždění se z kufru ozvala rána a když jsem šel zkontrolovat, co se stalo, tak jsem zjistil, že mi zapadl za bořní výplň kufru pravý háček, za který se mi při vysunutí zahákne roleta. Prý ho stačí znovu nacvaknout a vše bude ok. Ale jak rozebrat boční výplň? Odšrouboval jsem šroub světlometu i šroub vedle. Pak jsem vyšrouboval další nahoře pod obdélníkovou krytkou (vyšší výbavy tam mají výklopný háček) a pak jeden u opěradla zadní sedačky. Ale jak oddělím boční výplň od plastu, který kryje práh kufru? Je to spojené něčím černým a kovovým a z kufru to není za co chytit. Kdy, kde a jakým směrem mám zatlačit/zatáhnout, aby se výplň uvolnila? Na netu jsem návod nenašel. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajmi19 Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Presne to isté sa dnes stalo aj mne. Ten háčik na pravej strane spadol do vnútra za plastový kryt a vidieť ho cez mriežku, ktorá tam v kryte - ale len na pravej strane je. Roletka po vytihanutí drží len na jednej strane, a tak ju ťahá bokom a stále z jednej strany vyskakuje. Práve som na to chcel založiť tému a opýtať sa ako tie dekle a plastové kryty dať dole, lebo sa mi to na pohľad zdá dosť ťažko prístupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajmi19 Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 (editace) Stanley CZ podarilo sa ti to nejako urobiť? Nikto nič škodováci? Tak to bude asi fakt problém urobiť svojpomocne. No nič ja sa asi do toho púšťať neudem a radšej to dám urobiť môjmu tzv. garážovému šikovnému mechanikovi. Editováno: 12. Duben 2013, autor: hajmi19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanleyCZ Vloženo 21. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Nevyřešil, ale při manipulaci s roletkou se mi povedlo zastrčit i háček na druhé straně. Takže jezdím dočasně bez roletky. Při snaze o demontáž bočnice kufru jsem se dostal jenom do fáze, kdy je zapotřebí uvolnit práh a tam končím. Mechanik si poradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajmi19 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 K mechanikovi som sa ešte nedostal. Mám mechanika od škodovky - karosára tak snáď si s tým poradí. Dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 tak pánové co s tím ? :-D mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 tak pánové namontováno a funkční u garáže jsem potkal borce, který říkal, že nejsem ani první ani poslední s tímto problémem a poslal mě na pivo a za 3 kilča vystaráno. má na to patent tak kdyby měl někdo zájem, tak můžu dát kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajmi19 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Keď príde do Prešova 10,-€ mu za to dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 odporúčam ten háčik po nasadení prilepiť lepidlom alebo zataviť tavnou pištoľou...mne sa to stalo tiež...tri hodiny som sa stým drbal kým som prišiel na to ako to celé rozobrať...a o týždeň mi ten háčik zapadol znova...tak som ho prilepil a od vtedy je pokoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanleyCZ Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 (editace) Podruhé to trvalo taky 3 hodiny nebo na to už je nějaký fígl? Mohl byste napsat co a jak? Editováno: 2. Červen 2013, autor: StanleyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko99 Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Od včerejška mám stejný problém, rovněž pravá strana. Poradí tedy někdo, jak se k tomu dostat? Co ten kontakt HanyZ, odkud je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 takže dneska sa mi to podarilo tiež ten háčik pokaziť(vytiahnúť), vie tu niekto napísať ktoré šróby uvolniť a čo a ako ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko99 Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Tak i já to začal rozdělávat, daleko jsem se však nedostal, nakonec jsem to zavezl do škodováckého servisu, za 20 minut bylo po všem. Háček přilepen, stálo mě to 195,- Kč včetně DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 mne sa to našťastie podarilo spraviť ale kým som našiel šrobiky a uchyty kde to drží mi trvalo cca 40min, musel som dať dole aj jednu časť sedadla pretože pod ním sa nachádza jeden uchyt čo drží celý ten plast, ako tu niekto písal že odporúča to hneď prilepiť tak som poslúchol a dúfam že to budem znova rozoberať len pri niečom inom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) Tak jsem se včera konečně pustil do rozebrání tapicíru v kufru, abych našel a zpátky nasadil (přilepil) háčky, co drží roletu rozrolovanou. První byl oříšek. Byl zapadlý až v karosérii auta a zakutálel se až skoro doprostřed k záchytu zámku. Našel jsem ho už v zoufalství, kdy jsem vzal baterku a svítil do těch malých mezírek co tam jsou a náhodou jsem ho tam uviděl. Vytáhnou ho taky byl oříšek, ale povedlo se. Na levé straně jsem měl štěstí. Ležel hned za plasty. Docela jsem se toho bál, ale asi za dvě hodinky bylo hotovo. Háčky jsem tam přilepil, tak snad budou držet a už to nebudu muset rozebírat. Pomohl mi návod od GALVIho, jak rozebrat tapecírung. Kdyby měl někdo problém, klidně se ozvěte. Sundal jsem jen plasty na sloupku a střed, kde je trojúhelník. Ty boky stačily povolit na tuším čtyřech šroubech a jen vyhnout a krásně se tam dostanete. Editováno: 30. Září 2013, autor: TraCker 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Zdravím, tak aretace na pravé straně taky zapadla. Za cca dvacet minut jsem to rozdělal podle nějakých fotek, které tu uvedl nějaký borec co si montoval osvětlení. Pro jistotu jsem to ještě přilepil a za cca 15 minut složil. Při tom jsem si ještě stihl pokecat ze sousedkou.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theo_96 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 zdravím, pro změnu mi taky upadl pravý háček. Když koupím nový, dá se tam nasadit bez rozdělávání tapecíru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačka89 Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Ahoj, tak bohužel mám stejný problém, můžete mi prosím poslat odkazy na fotky, nebo video, kde jsou jaké úchyty plastu, abych to celé úplně nerozbila?? Díky moc (už jsem tu prohledala snad vše) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Všetko si určite neprešla. Pozri v tejto sekcii Mimochodom mňa to tiež čaká ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačka89 Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Super děkuji dle tohoto návodu jsme rozebrali a háček našli - přilepili tavkou jak někdo někde zmiňoval a funguje. Jen jsme si to rozbírání dali 2x protože jsme si nedali pozor a zapadl nám tam ten háček co drží nákupní tašky ale vše v pohodě. Ani to netrvalo tak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.