Rypicong Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Zdravím, Jenom se chci ujistit, jestli co jsem na internetu vyčmuchal ohledně výměny vystřeleného airbagu a všeho kolem něj je pravda. Jedná se o Fabii r.v. 2002 ( předfacelift ), pouze airbag řidiče - sociální výbava Samozřejmě vyměnit modul airbagu ( někde jsem četl, že je víc druhů - revizí které se i párují vůči Řj airbagu ) - přijde mi to jako blbost, protože když se podívám na eshopy, tak nabízejí 1 model modulů airbagu ( dělí se pouze podle typu volantu tříramenný, čtyř. po faceliftu... apod,) ŘJ airbagu, prý se měnit nemusí, jde vyresetovat přes spešl kabel. Jak je to s vypínacím kroužkem pod volant ? někdo psal, že se také musí měnit ( také mi to přijde jako blbost pokud není poničený ) Má Fabie ještě nějaké senzory nárazu, nebo vše obstarává Řj airbagu ? Z čeho vůbec nejsem moudrý, jaký jsou bezpečnostní pásy. Jaké jsou druhy a jak poznám který mám ? Pokud se pás stále navíjí, kousne při škubnutí mám obyč mechanický - tzn nemusí se nic měnit ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Jednotku stači rešetovať a slimaka pod volantom premeraš občas sa poškodi ked streli airbag alebo VAG vypiše že odpor priliš velky. Pas ked sa vracia tak bude ok. Ešte buračka bude zapisana v serve to musiš VAGom vyzať lebo pojde v nudzovom režime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) Jednotku stači rešetovať a slimaka pod volantom premeraš občas sa poškodi ked streli airbag alebo VAG vypiše že odpor priliš velky. Pas ked sa vracia tak bude ok. Ešte buračka bude zapisana v serve to musiš VAGom vyzať lebo pojde v nudzovom režime. jo to vím že se servo hodí do nouzového režimu. Bohužel jsem naboural tak nešťastně, že třeba chladič se nehnul ani o milimetr, ale stačilo to už na vystřelení pytle. Všechno to padlo na pravý nosník u kterého se konec trochu pomuchlal. Policajti krapet čuměli když přijeli, já měl natočený motor protože mi byla zima a já pak po sepsání bouračky v klidu odjel Formanovi jsem se podíval až do motoru Co se týče toho pásu, tak jsem četl, že pokud má auto airbag, musí být i pás vybavený pyropatronou, jinak to člověku může krapet pocuchat ksicht při vystřelení pytle ( mírněji řečeno ) Editováno: 12. Únor 2013, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Prosím necitovat předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivan Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Zdravim, mam po buracke na fabii r.v. 2003 vymeneny airbag vodica a trvale svieti kontrolka airbagu. Mechanik v neautoriz. servise mi tvrdi, ze chyba je tvale zapisana v RJ airbagu a neda sa vymazat. Pomoze vymena RJ, alebo servisu s lepsim VAGom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Ahoj je na to spešl kabel na reset begu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 dá se vymazat, pokud mechanik na to nemá potřebné softwarové vybavení, tak to měl umět zařídit u někoho jiného. Dej si go Googlu "reset ŘJ airbagu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Umím v Kopřivnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivan Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Tak problém s RJ airbagu je konečne vyriešený. Autoelektrikár sa s tým trápil 3 hodiny, RJ bola von z auta asi 5x a neváhal si za to zapýtať 70€. Na ruku. Slušný IT biznis. Že som sa ja lepšie neučil, aach! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.