Publikováno Únor 13, 201312 r Zdar lidi, mám v O2 FL originál hnusnou levnou řadící páku našel jsem ted použitou ze Superba 2 bude mi tam pasovat? je to stejné?
Únor 13, 201312 r Autor a máš s tím osobní zkušennost, montoval jsi to taky do své O2 ? nemusí se něco upravovat aby to šlo zacvaknout do spodního rámečku Upraveno Únor 18, 201312 r od žralok
Únor 13, 201312 r Takhle ze supa jsem nedaval ale z audi s6 ale bude to uplne stejne , takze musis vymenit ten spodni ramcek jinak nic vic Jo a necituj predhozi prispevky neni to slusne a vseobecne in
Únor 13, 201312 r Doma mi zbyla řadička z OII a chtěl jsem jí zkusit dát do mého SII a nejde tam. Nesedí ten plast, pochybuji že to půjde naopak.
Únor 14, 201312 r Autor myslíš ten spodní plast.rámeček? nejde vycvaknout a přehodit? Upraveno Únor 18, 201312 r od žralok
Únor 14, 201312 r Ten ramecek co je dole na manzete je treba prehodit ja nevim jak to nazvat , takiva celna objimka je ktere je prisponkovana manzeta ... A necituj predhozi prispevky !!! (v pravidleh ktere jsi samozdrejme cetl je o tom par radku )
Únor 18, 201312 r Autor Pasate: takže jsi montoval řadičku taky ze Superba2? jak ty 4 plastový zácvaky na manžetě, pasovaly do rámečku a nebo se muselo něco upravit? Upraveno Únor 18, 201312 r od liborch
Únor 18, 201312 r Rámeček musíš přendat = má jiný tvar, ale už je to nějakej pátek. Detaily už nevím... Jo ale ještě jsem tam dodělával výřez na zámek řazení. A myslím, že dneska už tuto řadičku seženeš přímo na OII.
Únor 18, 201312 r Už jsem ji našel: http://www.sportovniautodoplnky.cz/skoda-octavia-ii-04-12-luxusni-kozena-hlavice-radici-paky-limited-edition-5m/
Únor 21, 201312 r Tak ona hlavně jde koupit jen ta hlavice řadičky samotná, a nemusí se měnit nic jiného. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/radicky-plaketky-rukojete/radicky/skoda-octavia-05-kozena-rukojet-radici-paky-5-ti-id:573.eshop
Únor 22, 201312 r Autor zajímavé zboží ale jak dostanu původní plastovou dolů předpokládám že to je s manžetou spojeno z výroby napevno
Únor 26, 201312 r Pokud schanis kozenou radicku do O2 s hlavici S2 neni problem Umim fungl a bez uprav Jen vymena za puvodni a i cena by byla prijemnejsi nez v to odkazu
Březen 7, 201312 r Mam ji v aute, bez uprav jen vymena za puvodni Jeste tu mam dva kousky, jen maji cerne siti, jsou bez toho loga a nejdou dat na radicku se zamkem razeni Necham ji za 560,- vc. posty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.