Honza9007 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Jedno jízdní video z interiéru nové Octavie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 dnes mi došly objednané dva kusy odpadkové koše do výplně dveří - pěkná a funkční vychytávka - doporučuji - nejlépe pasují do zadních dveří... pasují i menší, tedy standardní svačinové sáčky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 ...řešil někdo z vás potahy na sedadla ?...nějaké zkušenosti s firmou TASO?...nebo jiná firma?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Já mám na O1 a kamoš na O2 potahy od téhle firmy a super http://www.autopotahy-ags.cz/calouneni-opravy-autosedacek Opravdu tomu rozumí a potahy jsou perfektně zpracovány - mám je 10l et a jsou jak nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 (editace) řekl bych a nejen já, že toto jsou nejlepší a nejdokonelejší autopotahy co můžou být - MAD - luxus nad luxus k nerozeznání od orig. potahů... co víc, jsou dokonalejší.... Editováno: 20. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 (editace) Nevite nikde jsem to nenasel, je mozne nekde vypnout pri otevreni dveri aby se nezapinalo zadni osvetleni interieru ?? Kdyz mi malej v aute usne a ja otevru tak aby mu to nesvitilo do oci ?Zda ty okruhy jdou nezavysle nebo ne. Nemam na to myslet na to, ze to vypnu komplet vypinacem vepredu. Editováno: 26. Listopad 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 taky mi to někdy chybí u O II to krásně šlo.... jedině trvale vypnout světlo vytažením přívodního konektorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Jeste mne ted napadlo, ze bych jak je ten zadni panel, sloucil obe dve ty zarovky L/P do jednoho vypinace a z toho druheho bych udelal vypinac On/Off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 a nebo.... ale těmi vypínači se zapínají čtecí lampičky, kdežto při otevřených dveřích svítí jak čtecí lampičky tak centrální žárovka, otázka zda to není celé ve světle integrované a zda to půjde vůbec rozdělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 (editace) No mozna by tam mohlo byt zdvojene napajeni, jak pro cteni tak pro sviceni pri otevrenych dveri. Coz by pak bylo snazsi v tom, ze to napajeni pri otevreni dveri bych napojil taky na vypinace pro cteni. Takze by svetlo proste svitili jen v poloze vypinace ON.Zalezi jak to cele vypada, i uvnitr. Treba by se tam nasel nekde prostor kam dat dalsi nejaky designove vhodny vypinac, pro šťávu pri otevrenych dveri. Musim to promyslet, hlavne jestli to za tu namahu a patlani stoji Editováno: 26. Listopad 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Chtěl jsem se zeptat, jak je na tom trojka s prostorem na šířku? Podle testů by tam mělo být na šířku víc místa než v Superbu. Můžou tam pohodlně cestovat tři lidé?....děti Ve Volvu jsem měl uprostřed trochu problém, že to místo bylo šíleně tvrdé. Co ten tunel dole? V naší jedničkové octávce se tři lidé ( i když dvě byly hubené holky) mačkají a na delší cestu to fakt není i když kufr by stačil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 možná odpovím hloupě, ale nejjednodušší je zajít někam do autosalonu a vyzkoušet si to naživo.... před čtrnácti dny jsem byl u prodejce a rodinka si dojela se dvouma dětskýma sedačkama a jednou bababičkou, aby vyzkoušeli, zda se do Rapidy dozadu vejdou... prodejce na tom neviděl nic co by bylo nenormální, naopak, byl rád..... a vešli se tam - do Rapida.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Ona to není moje rodina, ale často sloužím jako odvoz dětí na tenisové turnaje. Někdy to je přes půl republiky a tak právě aby nedojeli úplně nadrcení, když povezu 3. Nechce se mi kvůli tomu jít do auta typu Touran/Sharan, kde by ten prostor měl být i díky třem víceméně samostatným sedačkám. Ta auta už jsou moc fotrovská a to ve svém věku nechci. Známí jezdí v 5 v Passatu a zvládají tak i Chorvatsko, ale nový Passat je mimo můj budget a starý nechci. Právě jsem nevěděl, jak by se dealer tvářil, když bych sehnal 4 kamarády a vyrazili bychom zkoušet prostornost auta. Proto jsem se chtěl zeptat spíš tady, jestli už s tím někdo nemá osobní, domácí, zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2014 I kdyby se prodejce tvaril blbe, muze mu to byt jedno a musi to zkousnout bez kecu... Ty mas potrebu zjistit info o prostornosti, tak si je zjisti primo salonu. A resit pokazdy co si kdo o mne mysli, tak nepujdes ani do kramu pro housky. Jinak mrkni pripadne jeste na Golf Sportsvan, ale ani v OIIIce nebudes mit problem ;-) muj nazor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 (editace) Vzadu dvě sedačky 18kg+ v Isofixu a uprostřed je to tak pro 45kg slečnu :-) Ale v nouzi se tři podsedáky vejdou. Tři děti nebo náctiletí bez sedaček by se měly vejít v pohodě. A klidně to vyzkoušej k čemu by tam ta auta jinak měli? Editováno: 3. Září 2014, autor: Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Je to dobrá strojovna, teda až na tu fotku z Passata .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Já teda nejsem zase takový "kafomil", ale dobrou kávu mám rád.... a tohle je hlavně dobrý nápad. Ta pumpička to mě dostalo.... takhle na ryby (i když já nerybařím). Jen ta cena u verze do auta, je trošku vyšší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusik6 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) Má někdo ten elektrický kávovar? Jakou dělá kávu? Taky o něm uvažuji. Editováno: 16. Duben 2016, autor: Dusik6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.