arch Vloženo 18. Únor 2013 Vloženo 18. Únor 2013 Zdar panove ake mate skusenosti so stresnymi boxami na Yetika? Planujem nejaky kupit - asi by som isiel do Thule, len neviem ktory model vybrat - zaujima ma hlavne dlzka, potrebujem ho hlavne na prepravu lyzi a beziek, lyze su v pohode, horsie je to s bezkami - mam 205mm. Teraz mam od znamej pozicany box co som vozieval aj na Golfe variant, ale Yeti ma o poznanie kratsiu strechu, a teraz mam box tak, ze je posunuty dost dozadu aby mi netrcal moc cez predne sklo, ale zase v zadu je az tak, ze mam ohnutu antenu a dvere otvorim tak ledva do 85°. Aku dlzku boxu pouzivate - a co jeho miestnenie na streche? Citovat
hindator Vloženo 17. Březen 2013 Vloženo 17. Březen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/84989-pricniky-na-hagusy/page-3 Tady je nějaké info ;-) J. Citovat
arch Vloženo 25. Březen 2013 Autor Vloženo 25. Březen 2013 pricniki mam origo, teraz prave spekulujem nad tym boxom, ty otvoris zadne dvere v pohode s tym Dynamicom 800? Pricniky mas zhruba v polohe kde bude tie origo, alebo viac v predu? Dik Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.