manfroto Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 asi myslel,jestli uxistuje soupis položek povinných,olej,filtr..a nepovinných položek,které by byz tvého souhlasu neměli kontrolovat a tím pádem i zpoplatnit..takové ty desetikoruny navíc za dolití ostřikovače,kontrola ramínek a podobně..to bych taky fakt nechtěl platit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Co to po mě chceš? Mám jen daňový doklad, zakázku a zápis v servisce ! bol si v autorizovanom servise?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 V autorizovaném byl, soupis položek je jen na faktuře jestli myslíš tohle, ale tam je jen filtr a práce, podložku a ani žádné čističe si nefakturovali, prostě nevím co máš na mysli, sorry ale musíš mi asi ukázat jak to má vypadat, to co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 myslel som toto..a pýtal som sa preto na autorizák,lebo tento zoznam by mali vytvoriť na základe najazdených km a ubehnutého času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 to vidím poprvé ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 tak sa na to vyp*dli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 JJ me to taky davaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Seznam údržby po třech letech a 45000 km, ale u TSI 63kW. A cena včetně oleje Shell Helix plus 5W40 byla 2361Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 no to je teda celkem dost mi přijde, kolik si účtujou za ten olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Za ten olej si účtují 1685Kč, je to hodně, ale po dobu záruky to řešit s vlastním olejem nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 cca 450 Kč za litr, to je síla, to už se mi 330 v autorizáku, kam to dávám, zdálo celkem hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 1,2 TSI 77kW → 3,9l oleja (môj príspevok vyššie) 1,2 TSI 63kW → 3,6l oleja (príspevok od mida) to si ten systém robí prd*l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Seznam údržby na OII jsem dostal jen na tu větší servisní prohlídku,tzn.30 000 km. Na servis výměny oleje,co je mezi tím,nic nedostávám. Na služební Fabii II jsem nedostal nikdy nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 v CZ takéto niečo neexistuje?? http://www.toptest.sk/category/Mystery-Shopping2-Phantom-testing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 (editace) já měl v seznamu údržby taky 3,6l pro 1.6 TDI a nakonec jsme tam šupli 5l a bylo to tak akorát doprostřed a olej si už nosím vlastní protože odmítám platit předražený olej ! Editováno: 15. Březen 2013, autor: KoNG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 5litrov a uprostred mierky????..neblázni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 ano je to tak a to je již druhý servisní výměna a vždy jsme dali 5l !! takže nějaké normy jsou na píp 4l jsou na minimum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 no to,ale musí byť zohriaty olej,nechať dobre vykapkať,pri vypúšťaný oleja musí byť vonku aj filter a ešte vyťahujete olej aj z držiaka vložky olej.filtra..tak??...ale aj tak mi to nejde do hlavy,že tých 5l je uprostred mierky..... teraz si ale zober,že to niekomu takto urobia (že vyúčtujú 5l) a nebude dotyčná osoba u výmeny,tak bude zle-nedobre,že ho oj*bali na oleji ...hlavne,keď si prečíta koľko tam má ísť podľa tabuliek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Ja mám predpísaných 4,6 l a je to presne medzi ryskami. Lenže klasický scenár v servise je po výmene naštartovať, vypnúť. ihneď skontrolovať hladinu oleja kde nameria nízku hladinu pretože olej ani nestihol stiecť späť do vane. Takže doliať liter ihneď kontrola, olej na max a dovidenia. To, že pri kontrole neskôr bude olej už cez max je pre servis nepodstatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 1,2 TSI 77kW → 3,9l oleja (môj príspevok vyššie) 1,2 TSI 63kW → 3,6l oleja (príspevok od mida) to si ten systém robí prd*l V návode sa píše 3,6 litra, ale v reále to je naozaj 3,9. Bol som pri poslednej výmene oleja na mojom aute a tých 3,9 litra tam museli naozaj naliať. Mal som vlastný olej a vrátili mi 0,1 litra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 viem,že 3,6l je málo,len mi išlo o to,že systém raz vyhodí množstvo náplne 3,6 a raz zasa 3,9..potom môže nastať podobná situácia,akú som popísal v #43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Pánové. Pokud si nechám do nového vozu namontovat LPG přijde o záruku? Jak se k tomu staví škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) Pokud si necháš do auta namontovat LPG, přijdeš o záruku těch věcí, se kterými je zástavba LPG spjata, případně se bude provádět tzv. kulance, kdy se bude škodovka podílet z nějaké části na reklamovaném materiálu a práci. Nebo se na tebe vykašle úplně. Při každé záruční či kulanční opravě technik vyplňuje v programu tabulku, jaké jsou na autě provedeny zásahy, změny či úpravy oproti klasice. Tam je pak kolonka - vozidlo je přestavěno na LPG. Editováno: 17. Březen 2013, autor: Hosha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Hosha: Rozumím a pokud bych na prohlídky nejezdil do autorizáku a dělal si je sám, tak tím se ještě zvýší pravděpodobnost případné neuznanené záruky? I když budu přesně dodržovat termíny a úkony pravidelné prohlídky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 môžeš chodiť aj do neautorizovaného...niečo o tom tady: http://www.servisauta.sk/majitel-auta-zarucny-servis/automobily/otazky-a-odpovede-o-zaruke-motoroveho-vozidla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.