Vítězslav Rauch Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Mě to dělá na Combi přesně totéž, dělalo to i s novou originál lištou s gumičkou. Jedině výměna za FII + OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 toto mi delal sterac z FII kdyz sem ho dal na OI combi. muselo se orezat raminko, aby vic pritlacovalo staratko ke sklu. kdyz sem to zastavil v prostredni poloze byla gumicka uprostred ve vzduchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Tak už to stírá. Stačilo lehce zboku obrousit lištu. Když sem se snažil kývat s lištou v rameni, trochu drhla. Teď se dokáže jednodušeji vytvarovat podle okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Aj ja mám problém so zadným stieračom.Predné mi stierali dobre lenže ten rachot pri stieraní,vymenil som ich včera za stierač zn.Compass Flat presne na Fábiu I.Stierajú perfektne a sú tichučké,no uvidíme klľko vydržia.No zadný stierač ide tak ako predné strašný rachot.Tam by som nedával flat stierač,stačí aj klasika ramienkový len neviem ako to vybrať z tej lišty a či sa to vôbec dá. http://www.autok.sk/sada-stieracov-flat-530480-adap-hook-fabia-octavia-p-4444.html?osCsid=0597f836783996ee1487d4a45b188deb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Čau chlapi já mám zase jiný problém, koupil jsem tady na foru nový stěrač z FII na mojem autě sedí dobře a dokonce i perfektně stírá, ale když zaklapnu krytku tak pri setření sama vycvakne, navíc jak ji mám zacvaknutou tak ostřikovač neostřikuje tak dobře jak u starého stěrače, jak mám krytku upravit? mám tenhle: Editováno: 3. Červen 2010, autor: Patrik Rychta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Je moc vysoká, zespoda je třeba ji trochu ošmirglovat... asi 3-5 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Takže když ji zespod ošmirgluju tak mi nebude vyskakovat a ostřikovač dobře stříkat jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 přesně tak ono stačí se podívat když je krytka zaklapla...spodek hrany je namáčklej na skle a nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 tak tak, stačí jí zespoda trošku zbrousit a sedí to parádně a s ostřikovač funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 já nevim,ale mě to sedí pěkně i bez zábrusu .. tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Hoši měli jste pravdu, krytku jsem trochu ošmirgloval a ted sedí uplně parádně takže stěrač stírá, ostřikovač ostřikuje Diky za radu jste nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Mnohem elegantnější řešení je od Bosche- Bosch Wiper Blade - 3 397 008 054... Parádička, tichost, akorát ta cena :-) http://seekpart24.com/parts_images?id=452856&view=M3397008047 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Aj ja mám problém so zadným stieračom.Predné mi stierali dobre lenže ten rachot pri stieraní,vymenil som ich včera za stierač zn.Compass Flat presne na Fábiu I.Stierajú perfektne a sú tichučké,no uvidíme klľko vydržia.No zadný stierač ide tak ako predné strašný rachot.Tam by som nedával flat stierač,stačí aj klasika ramienkový len neviem ako to vybrať z tej lišty a či sa to vôbec dá. http://www.autok.sk/sada-stieracov-flat-530480-adap-hook-fabia-octavia-p-4444.html?osCsid=0597f836783996ee1487d4a45b188deb Musíš sundat krytku co je na ostřikovači a pod ní je mylsím že na 13 klíč matice tu povol a pak vyvykloej stěrač ten pak kup celý nový i s raménkem ve škodě cena tady u nás byla asi 350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejkyy Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Zdar chlapi, koupil jsem si z OCII zadní stěrač, ale nestírá mě střed okna. Bude opravdu stačit, když se modifikuje ta krytka? Dle ty fotečky co tu už je? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 jo, stačí trochu zbrousit a pak to stírá perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejkyy Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 No já to právě udělal, a stejně mě zůstává střed nesetřen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 ospravedlnujem sa ze to dam sem ale nechcem zakladat novu temu. dnes som isiel autom a zabudol som ze mam primrznuty zadny stierac a nechtiac som tukol do packy a zapol zadny stierac no ten sa ani nepohol. hned som dal packu do polohy aby nestieral no po chvilke sa sterac pocol asi o cca 20° a ostal tak a teraz s nim vobec nejde pohnut ani ked je na skle ani ked ho odklopim... nic sa nehybe.. nemate niekto s tym skusenosti alebo nejake napady ako to opravit? dakujem za kazdu reakciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 poistku si pozeral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 A nefunguje ani když zapneš zadní ostřik? Nebo když zapneš přední stěrače a zařadíš zpátečku? Co pojistka? Mohl se spálit motorek ale podle mě by to mělo být nějak chráněny už .. zkoušel si i znovu zapnout zapalování? Někdy pomůžou úplné banality.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 zadny ostrek funguje a auto som aj znovu startoval no nic... a ostatne "finty" som neskusal zajtra vyskusam.. ak mate este nejake napady sem s nimi dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 pozri tú poistku,ved to je "sekunda" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Vypadá to na tu pojistku no .. ale nejsem si jist .. není ta pojistka spojená s předním ostřikem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 nie... ...len predok to tak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 ok pardon každopádně kukino když už jsi byl u toho auta tu pojistku jsi mohl zkontrolovat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 nechce sa mi ist uz von lebo auto stoji uz 2hod vonku a je na nom zas 10cm snehu ale zajtra rano to bude moja prva alternativa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.