Duun Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Zdravim, moja Octavia akosi casom prestala zvladat nemecke dialnice. je to TDI 66kW MR2000 ma cosi okolo 90000 km, ziaden chiptuning. Zacalo sa to kolisanim vykonu pri maximalnej rychlosti - take jemne pohupavanie a potom co to nakoniec prestalo je to z vykonom postupne kazdym mesiacom o cosi horsie. Podla vacsiny for co som pozrel to podla mna vychadza na vahu vzduchu, kazdopadne chcem poziadat o vas nazor. V prilozemom subore je meranie na VAG kategoria 01 skupina 03 10 a 11 v 3 stupni od 1600 ot. naplno do 3000 ot. Niesom automechanik a taketo meranie som robil prvy krat, takze nemam skusenosti o ktore by som sa mohol opriet, kazdopadne ako som pisal, podla dielenskej prirucky to bude asi vahou vzduchu (G70). LOG_01_003_010_011.CSV.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garden Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 vaha vzduchu je sv**e. mne to dela paseku pri startu. proste zustane nekde vyset klapka a pak mi to bzuci...ale dela to jen obcas pri zahratem motoru. nevim jestli to je elektr. nebo mechanicka cast ale s vykonem to pekne hybe.takze vymena je jasna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 zdravim vas vsechny,mam tu proble.chci vymenit vahu vzduchu mam ji spatnou a absolutne nevim jakou.mam O1 r.v2001 1.9tdi 66kw..samozrejmne chci tu nejlevnejsi variantu ale jedna od starline stoji 1500 a od bosh 3000 a jinak jsem videl aji za 7000kc...muzete mi tu rict jaky stim mate zkusenosti?pouziva nekdo tu starline za 1500kc??k te by jsem se priklanel..jinak nevim jestli porusim pravidla,ale sortiment ze ktereho vybiram je tu kouknite. http://www.e-cat.cz/c-1314088_1960793_1960...hy-vzduchu.html za predem vase rady moc dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 opravuji odkaz http://www.e-cat.cz/c-1314088_1960793_1960...hy-vzduchu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Bosch za "bůra" je ideální, kámo. Nic jinýho bych tam ani nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Mám tuhle novou Bosch za 1200Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 jo jo 055 nebo 056 to je správné ... jinak starline bych rozhodně nedoporučoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 tak to je parada urco se vam ozvu..dnes me nejakej dement napalil zadni blatnik tak to musim nechat vykytovat a splichnout takze to bude taky par penez ale podle toho jak vyju vezmu od vas tu vahu..vse je pouzite ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xenon Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Váha neodejde sama od sebe. Největším nepřítelem je voda. Buďto musíš použít dražší, která je rezistentní proti vodě nebo lacinější a zajistit odvodnění vzduchového boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 tak to je parada urco se vam ozvu..dnes me nejakej dement napalil zadni blatnik tak to musim nechat vykytovat a splichnout takze to bude taky par penez ale podle toho jak vyju vezmu od vas tu vahu..vse je pouzite ze? Váha je nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) zdravim vas vsechny,mam tu proble.chci vymenit vahu vzduchu mam ji spatnou a absolutne nevim jakou.mam O1 r.v2001 1.9tdi 66kw..samozrejmne chci tu nejlevnejsi variantu ale jedna od starline stoji 1500 a od bosh 3000 a jinak jsem videl aji za 7000kc...muzete mi tu rict jaky stim mate zkusenosti?pouziva nekdo tu starline za 1500kc??k te by jsem se priklanel..jinak nevim jestli porusim pravidla,ale sortiment ze ktereho vybiram je tu kouknite.http://www.e-cat.cz/c-1314088_1960793_1960...hy-vzduchu.html za predem vase rady moc dekuju Ahoj Jak správně píše mistr oprav Garny, tak Starline ne.. Tak nějak můj obyčejný selský rozum mi říká, že ty napodobeniny moc nevydržijou, a protože na váze vzduchu strašně moc záleží (!) (spolehlivý chod motoru, spotřeba, atp.) rozhodně bych na Váze penězi nešetřil. Jsou určitě části vozu, kde značka/neznačka až tak nevadí, ale na těhlech veledůležitých komponentech podle mne ano. Teprve u toho Bosche bych začínal přemýšlet.. p.s. to samé jsu kdysi řešil s Lambda sondou. Ale protože na Lambdě taktéž záleží, tak jsu se nenechal zmást napodobeninami z Číny a koupil originální díl - dražší, ale spolehlivější Už 1,5 roku pohoda. Editováno: 3. Únor 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaba78 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Ahoj Jak správně píše mistr oprav Garny, tak Starline ne.. Tak nějak můj obyčejný selský rozum mi říká, že ty napodobeniny moc nevydržijou, a protože na váze vzduchu strašně moc záleží (!) (spolehlivý chod motoru, spotřeba, atp.) rozhodně bych na Váze penězi nešetřil. Jsou určitě části vozu, kde značka/neznačka až tak nevadí, ale na těhlech veledůležitých komponentech podle mne ano. Teprve u toho Bosche bych začínal přemýšlet.. p.s. to samé jsu kdysi řešil s Lambda sondou. Ale protože na Lambdě taktéž záleží, tak jsu se nenechal zmást napodobeninami z Číny a koupil originální díl - dražší, ale spolehlivější Už 1,5 roku pohoda. Ahoj Váhu 0 281 002 757 sezenu za 2000, kontakt obchod78@seznam.cz je nová nepouzita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrsss Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 zkus tu váhu prostříknout čističem na brzdy ve spreji váha může být obalená špínou a pak ukazuje špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Mam najeto 160000 a puvodni vahu. Vcera mi přestalo auto tahnout, tak jsem myslel ,že odesla. nakonec to byly rozkousane hadičky k turbu od kuny. Chtel bych se zeptat ,jestli u tdi 66kw 03 odchazi vaha najednou nebo postupne. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Většinou postupně,ale někdy i náhlá smrt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) Mě to zdechlo ze dne na den a vypadalo to že odešlo turbo.Normálně mě turbo zabralo kolem 1700 otáček ale jak to odešlo tak jako by tam nebylo. Nejjednodužší bylo půjčit si váhu od někoho kdo má stejnej motor.V mojem případě to byl strejda. Výměna trvala asi 3 minuty. Vyšroubovat a zase zašroubovat 2 šroubky dokáže každej blbec. Hned po nastartování a přidání plynu bylo jasné že je to váhou.Koupil jsem novou v náhradě za 890 Kč a jezdím jako král Jak tak na to koukám tak jsem to nějak po***l. Odpovídat na 5 let starej toppic je asi blbost. No nic no . Stalo se Editováno: 14. Září 2011, autor: coffin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ahoj, nebyl by tak někdo hodný nebo neví někdo jaké je origo číslo dílu váhy vzduchu na Oct. I , 05/2000, 66kw. Našel jsem 06A906461, ale údajně chybí ještě poslední písmeno, abych mohl díl objednat. Přímo na váze je ale pouze toto číslo. Díky moc předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Tohle ukazuje ETKA, když chci najít váhu vzduchu pro 1,9 TDI: a tohle, když si vyhledám konkrétně to Tvoje číslo: Takže 038 906 461 C, bo to "Tvoje" se už nevyrábí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanch83 Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 To že se už nedělá neznamená že není skladem, já ji kupoval na podzim originál s tím číslem co píše ribac.A nestála takovej nesmysl jak píše etka dvonásbně předražený........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 zdravim nestačí u váhy vymenit jen tento konektor? http://www.levne-autodily-skoda.cz/product/senzor-tlaku-nasavaneho-vzduchu-intercooleru-skoda-octavia-038-906-051b-dovoz-9736/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 1) to nie je váha vzduchu,ale čidlo tlaku nasávaného vzduchu G71 a zároveň aj snímač teploty nasávaného vzduchu G72 2) výrobca VIKA=nebrať!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 To NENÍ váha vzduchu, to je senzor tlaku, jednoduše řečeno, za turbem. Váha vzduchu je hned za filtrem. EDIT: Zase pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyJost1990 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 podle kodu co tam pisou mi to hazi na konektor vahy vzduchu.. tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 EDIT: Zase pozdě nevadííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.