lada Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Nevite jak uvolnit filtrbox v tomhle miste?? Neni tam žadny šroub jen jakoby nejaky trn plastovy. Je to přesne tam, kde je připevnena cedulka viz fotka. V aute to je přesne napravo filtrboxu. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/Superb2/motor-prevodovka/motorove-dily/7701-obal-vzduchoveho-filtru-superb-ii-2008-2-0-tdi.html V tom miste se to totiz hodne hejbe a při jizde bez plynu mi to rezonuje Předem děkuju moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 filterbox demontuješ tak,že povolíš šróbik (biele značenie) na 5-ku imbus..potom ten box potiahneš smerom hore,je to len narazené na tých plastových kolíkoch (červené označenie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 14. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 ok díky moc jsem se bal abych to nepoškodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 samozrejme najprv poodpájať hadice sania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gastonx Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Borci, kdyby jste do toho někdo šel, tak si připravte ráčnovej stranovej klíč č16,. Sundat airbox, (je jen nastrčenej na hříbkách, jde to vyndat nahoru ) pak vyndat baterku, držák pod baterkou, vycvaknout řídící jednotku, a opatrně při zvednout ten debilni kabelovej svazek kterej překrývá ty 4 hlavní šrouby. Při zdvihnout heverem převodovku, dej si tam nejaký dřevo ať ji nezkurvíš povolit šrouby, vyměnit držák, utáhnout a to samé zpátky. Btw: mě se to projevovalo přesně jako ostatním, levotočivá zatáčka pod plynem, potom už i bez plynu = Prenášející se zvuk motoru do kabiny. Po výměně je to opravdu znatelně lepsí ! DOPORUČUJU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.