Leden 24, 201411 r No na reklamaci to určitě je, hlavně když je to úplně nové auto... jsem zvědavej jak dlouho jim ještě zabere dořešit ty věčné problémy ze sedačkami u RS...
Leden 24, 201411 r Kdysi u staré Škody 1000 MB se říkalo tisíc malých bolestí. Když vidím tu kvalitu u OIII díky úsporám tak to bude asi platit opět. Bohužel větu že se to rozjezdí a zlepší časem jsem slyšel již u nový O1 a a pak to tvrdě řešil po skončení záruky s Škodou MB.Samozřejmě že se to nerozjezdilo. Takže tuto vejmluvu maj již servisáci Škody geneticky zakódovanou. Proto jsem změnil stáj a předu spokojeností.
Leden 24, 201411 r Kvalita díky úsporám,změna stáje... Každá automobilka má svoje bolesti,nebudeš láteřit tady,budeš láteřit na jiném fóru-Ford,VW,Mazda,BMW...
Leden 25, 201411 r Jen vím že auto mám zrovna pět let a má více než 100 Tkm a stále bez jediného problému. Protože mám víc aut tak proto menší proběh kiláků.
Leden 25, 201411 r Vždyť kazdej ví co sedlám tak jáká RS. Ale těch úspor si všimli i novináři a tak OIII projela Auto roku 2014 díky krizové koncepci auta. Pravda u RS to tolik neplatí, ale jeden segment to nezachránil. Tím že nevyhrála OIII přišla o dost šancí v budoucnu protože příští rok bude již OIII tuctový auto a žádná novinka. Pokud stejný model šetření aplikují i na připravovanou velkou Schade 4x4, teda dle tvrzení výrobce o velikosti auta, tak teda je bez šance i v budoucnu. Hezkej byl dnešní automagazín na Primě a reportáž z veletrhu v Americe. Tam je ještě automobilovej svět celkem OK.
Leden 25, 201411 r V nižší střední třídě letos autem roku byla.Že je byla celkově druhá,není až tak špatné.
Leden 25, 201411 r Přesně tak, tohle myslím uplně stačí: http://ekonomika.idnes.cz/prodeje-aut-v-evrope-rostou-skoda-dohnala-fiat-f49-/eko_euro.aspx?c=A131119_100127_eko_euro_suj http://ekonomika.idnes.cz/nemci-vychvalili-v-ankete-skodovky-dua-/ekoakcie.aspx?c=A131127_125211_ekoakcie_fih Záměrně neuvádím statistiku z ČR nebo SR - protože, ta se pro většinu odpůruců ŠA nepočítá. OIII je prostě dobré auto (ať se Vám to líbí nebo ne ) Mimochodem, jestli se povede záměr, že se dostane do Top10 ve světe, to ještě uvidíme - to je totiž hodně hodně velký cíl Jen pro srovnání, OII byla na 28. pozici na světe.
Leden 25, 201411 r Auto roku 2014: Nižší střední třída: 1. Škoda Octavia2. Toyota Auris3. Peugeot 308 Více na: http://www.autorevue.cz/auto-roku-2014-vitezi-octavia-rr-sport-mazda-6-captur-i-brz#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=copylink Upraveno Leden 25, 201411 r od Dix1
Leden 25, 201411 r Ja nevim jak u Vas, ale tyto ankety u me pri vyberu noveho auta nemaji zadnou vahu. Je to jen marketing. Aby pak zase nekam neprosaklo, ze tyto ankety byly na tom podobne jako u ADACu...
Leden 25, 201411 r Hurikan88: Já bych ty Mercedesy vůbec nekupoval... vidíte to mlžení reflektorů, u nového TAK drahého auta..... to bude tím, jak se tam šetří .... to je hrůza.... Omlouvám se za OT, ale tomuhle jsem nemohl odolat Upraveno Leden 25, 201411 r od Napalm
Leden 25, 201411 r Tak koho to zajímá,tak to natočení zrcátka při zařazení zpátečky funguje i u verzí bez el.sedaček. Tímto ještě jednou velké DÍKY Peťo.
Leden 25, 201411 r V pondělí tam jedu znova a udela další reklamaci...mimoto dnes reklamace spolujezdcovi sedačky a levého odstřikovače , který se nedovírá Dej vědět prosím jak napravili ten ostřik u mne taky úplně nezajíždí levý ostřik
Leden 26, 201411 r nataveni priklopeni praveho zpetnwho zrcatka funguje i bez el sedacek, nastavno presne podle navodu na briskoda, navod je zde, jak jsem tu uvadel, je v návodu jasne uvedeno, ze zrcatko poklesne o danou polohu bez moznosti zmeny... A tedy jak jsem tvrdil ze to funguje i u O II... Upraveno Leden 26, 201411 r od Hravec
Leden 26, 201411 r divné, že ne na předchozí O2 mě to sice šlo povolit, ale nefugnovalo to. lidi to řešili koupením toho polarfisu za 6 hadrů.
Leden 26, 201411 r Mne o teda nefunguje. Cele menu som presiel - zaskrtol polozku a nic. Zrkalo sa ani nepohne. Skusal som aj prepinac zrkadiel vo dveach (ci to nema nejaky suvis). Ak to niekomu funguje, tak to ma mozno suvis s nejakou polozkou nadstandartnej vybavy...
Leden 26, 201411 r Mne o teda nefunguje. Cele menu som presiel - zaskrtol polozku a nic. Zrkalo sa ani nepohne. Skusal som aj prepinac zrkadiel vo dveach (ci to nema nejaky suvis). Ak to niekomu funguje, tak to ma mozno suvis s nejakou polozkou nadstandartnej vybavy... aby to fungovalo, musí být zrcátko před zařazením zpátečky nastaveno na R Upraveno Leden 26, 201411 r od Hravec
Leden 26, 201411 r Ok, když zařadím zpátečku a mám to na R - tak se zrcádko sklopí .... a co když to zrovna nechci - couvám např. někam do vrat. Když přepnu z polohy R na 0 - vrátí se zrcádko zpět ??
Leden 26, 201411 r Ano,to sklápění funguje jen na R, když dáš 0, zrcátko bude stále v původní nesklopené pozici. Ale jelikož to sklopení není až takové, tak se s tím dá couvat i do vrat,takže to přepínat nemusíš. No to uvidíš sám, až ti to bude fungovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.