Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 takových sraček je na trhu spousta, většina na principu rádoby nanočástic silikonu, na všechny jsou různé a většinou né moc pozitivní odborné reference..., V globusu na myčce je ve vosku údajně také něco nanočástic, nicméně ž toho nebolí peněženka, ruce ani nic podobného.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 seš vtipnej no... je vidět že si tyhle produkty nikdy nepoužíval, co mají v lídlu mě nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Ono staci jeden vetsi dest a mam vzdy na par mesicu umyto ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 seš vtipnej no... je vidět že si tyhle produkty nikdy nepoužíval, co mají v lídlu mě nezajímá. hlavně jsem si četl recenze a i jsem to zkoušel, viz moje vlákno a jelikož můj čas je drahý a ty prostředky taky a auto beru opravdu jen jako spotřební zboží i když ho mám rád, je pro mě levnější si nechat auto umýt, než se s tím jebat, výhoda jsou třeba ochotné děti, jako to má zařízené viewer... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
team_daddy Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Je to někdo z Vás, kdo má v Brně černou RS liftback na velkých kolech s posledním dvojčíslím 68 na SPZ? Každopádně - vypadá SUPER! Jel sem za ní dneska po 18 hod po Otakara Ševčíka. Editováno: 12. Květen 2014, autor: team_daddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 tu jsme viděli v sobotu na srazu u Boby centra, jela kolem a pak tam parkovala, majitel byl na tenise.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Já si meju auto sám většinou, do myčky nejezdím. Dvakrát do roka to vezmu želvou s teflonem, nanáší se na mokrej hadr a jde lehce rozleštit froťákem. A to stačí, víc tomu nedávám. Tvrdé vosky nepoužívám, moc práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Když se člověk o lak svého auta řádně stará,tak i lak starý 25let může stále vypadat lépe než u někoho na tří leté Octavii. Používám pouze přírodní vosky typu Swisswax,Dodo Juice,AG. Kdo jednou vyskouší už nechce Sonax,želvu a podobně.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Přijde mi, že za to člověk vyhodí akorát mraky peněz. Ještě možná, když je auto v garáži, ale mě stojí venku celoročně, prší, sněží a jezdím denně v každém počasí. Takže Želva stačí a i tak byl vždycky lak jako novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Když koupis par věci tak te to vyjde na stejno a vydrží dlouho. Je vidět ze nevidis rozdíl tak si tam klidně placej vosk ze svíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Vidíš, to mě nenapadlo, rozehřeju velkou svíčku a napatlám to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Když auto stojí celoročně venku,tak tím spíše by se měla používat co nejkvalitnější kosmetika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Používám origo přípravky ze ŠA přijde mi to dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluivert Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ochranu laku řeším transparentníma fóliema, tak uvidíme, jak to za 3-4 roky bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Btw a je neco co se nemusi rozlestovat do laku ? Fakt se me nechce s tim hodku jebat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jen hodinu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) jj přídej, to bys byl kur*a rychlej.... u nás se říká práce kvapná hovno platná Editováno: 13. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) Mno ja to nikdy nedelal a ani nehodlam tak sem to nastrelil ten cas. Takze vice nez hodku ? Tak to uz nehrozi vubec To radsi budu hodku makat a pak to jebnu do tech rucnich mycek at se staraj. Editováno: 13. Květen 2014, autor: Weithfisto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Moc pěkný!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 co to je na těch gumách za šipky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Odraz slnka na leskom povrchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 To je odlesk! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuldik18 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Já bych tam ty "19 nedával... Moc malej profil na české silnice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluivert Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-rs-280-ceka-nas-ostrejsi-verze-nejrychlejsi-skodovky/?utm_source=rss&utm_medium=direct&utm_campaign=rss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuldik18 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Pěknej článek.. Kéž by něco takového vyjelo z fabriky. Ale osobně si myslim, že tam bude jen malý rozdíl oproti současné RS Editováno: 14. Květen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.