Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

takových sraček je na trhu spousta, většina na principu rádoby nanočástic silikonu, na všechny jsou různé a většinou né moc pozitivní odborné reference..., V globusu na myčce je ve vosku údajně také něco nanočástic, nicméně ž toho nebolí peněženka, ruce ani nic podobného....

Vloženo

seš vtipnej no... je vidět že si tyhle produkty nikdy nepoužíval, co mají v lídlu mě nezajímá.

hlavně jsem si četl recenze a i jsem to zkoušel, viz moje vlákno a jelikož můj čas je drahý a ty prostředky taky a auto beru opravdu jen jako spotřební zboží i když ho mám rád, je pro mě levnější si nechat auto umýt, než se s tím jebat, výhoda jsou třeba ochotné děti, jako to má zařízené viewer...

Vloženo (editace)

Je to někdo z Vás, kdo má v Brně černou RS liftback na velkých kolech s posledním dvojčíslím 68 na SPZ? Každopádně - vypadá SUPER! Jel sem za ní dneska po 18 hod po Otakara Ševčíka.

Editováno: , autor: team_daddy
Vloženo

Já si meju auto sám většinou, do myčky nejezdím. Dvakrát do roka to vezmu želvou s teflonem, nanáší se na mokrej hadr a jde lehce rozleštit froťákem. A to stačí, víc tomu nedávám. Tvrdé vosky nepoužívám, moc práce.

Vloženo

Když se člověk o lak svého auta řádně stará,tak i lak starý 25let může stále vypadat lépe než u někoho na tří leté Octavii.

Používám pouze přírodní vosky typu Swisswax,Dodo Juice,AG.

Kdo jednou vyskouší už nechce Sonax,želvu a podobně....

post-63584-0-93681000-1399961555_thumb.j

post-63584-0-13832200-1399961570_thumb.j

Vloženo

Přijde mi, že za to člověk vyhodí akorát mraky peněz. Ještě možná, když je auto v garáži, ale mě stojí venku celoročně, prší, sněží a jezdím denně v každém počasí. Takže Želva stačí a i tak byl vždycky lak jako novej.

Vloženo (editace)

Mno ja to nikdy nedelal a ani nehodlam :D tak sem to nastrelil ten cas. Takze vice nez hodku ? Tak to uz nehrozi vubec :D

To radsi budu hodku makat a pak to jebnu do tech rucnich mycek at se staraj.

Editováno: , autor: Weithfisto
Vloženo (editace)

Pěknej článek.. Kéž by něco takového vyjelo z fabriky. Ale osobně si myslim, že tam bude jen malý rozdíl oproti současné RS

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...