Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Možná je u RS situace jiná. Ale klasika byla u Tukase skutečně nabídka na 16% a to byl v podstatě začátek vyjednávání.

• 2 týdny později...

to bylo rso v dehetu :D

post-78913-0-81226700-1414015544_thumb.j

• 2 týdny později...

Vie niekto aky maximalny krútiaci moment znesie DSG? Mam dojem, ze ta prevodovka je stavana na tovarensky naladeny motor a velku rezervu uz nema... Ci?

250 nM u 7mi stupnoveho, 350 u šesti.... (udavana výrobcem)

Upraveno od Tragedie_v_JZD

Přeci TDI RS má kouták 380Nm a je ve spojení DSG 6st. ... dle mě to je to spíš 400 Nm u šestikvaltu...  ale údaje výrobce neznám...

Pro CUPA, CUNA motory se používá DSG upravená skříň (zesílená). Skříň DSG, ne úředníka. Kod je QSL. Měla by přenést uváděný kroutící moment a zatím na Scoutu přenáší....

• 2 týdny později...

Tak včera přezuto.... ten přední kotouč u RS je opravdu "macek"....

post-85884-0-49530300-1415822758_thumb.j

hej, zadny vyzera ako od chudobneho pribuzneho... smiesne je to pri pohlade z boku...

Jestli ti přijdou směšný 340 brzdy, tak to potěž koště :D

smiesne to vyzera pri pohlade z boku na auto, ked vidis predne, co sa ledva vojdu pod disky a zaroven zadne...

• 3 týdny později...

Zajímavá je informace, že prý škodovka uvažuje o tom, že přestane v další genereci vyrábět benzínovou verzi RS a bude jen diesel.... protože podle prodejních čísel je to 7 ku 3 pro TDI.....

Na videu se to řeší do času 19:10 dál....

Kam ten svět spěje... Nicméně, jak je vidět, tak ropáci jedou. Nu, uvidíme, jak jim to pojede s EURO 6.1 nebo 6.2.

No uvidíme, spis bych čekal ze přestanou dělat manuál.

ereso jen v dieslu? to je jako já v teplákách addidas.....tomu nevěřím....

Me ten test prisel vicemene jako srovnani TSI vs. TDI. Redaktori sami rekli, ze jsou "benzinaci" a porad hovorili o sportovnim aute. Ja RSo vnimam jako "rychlejsi" rodinny vuz jak v provedeni TSI tak TDI. Pokud chci octavii se silnejsim motorem (obcasna sviznejsi jizda nad 130 km/h), zakladni slusnejsi vybavou a nizkymi provoznimi naklady (najezd za rok soukrome kolem 20t - 25t km), tak skoda nema, dle mojeho nazoru, v nabidce nic jineho, nez RS TDI. A dokonce ani u konkurence se tezko hleda srovnatelny vuz - nebo se mylim?

Jestli ti stačí jezdit jen nad 130, tak si kup klidně i 1,6 TDI a ušetříš na naftě majlant :D

Ale pokud bys chtěl jezdit i nad 200 a šetřit trochu na palivu, s tím že schrupneš obecné vlastnosti dieslu, tak ano, to máš pravdu.

Upraveno od Clint

1.6 TDI se neslucuje se silnejsim motorem. :) Jinak, vzhledem k tomu, ze velmi casto vyuzivam nemecke dalnice (bydlim tam), tak nad 130 km/h jsem myslel jine rychlosti. ;)

:D Tak to pak jak jsi psal. Pokud chceš k tomu ještě ticho, větší pružnost a větší rychlost s rychlejší akcelerací a posluchat Bethovena, tak RS v benzínu. Ale počítej o 1,5 litru vejš spotřebu.

Je to tak jak pises. :) Kazdej ma moznost si vybrat, ale zase s takovym vyraznym odstupem TDI za TSI neni.

Záleží na stylu jízdy. To už se tu řešilo. Někdo víc, někdo méně. Já při svižném dálničním provozu takovej rozdíl nemám...viz moje testování.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.