PistaTT Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 19 xtreme su podla dostupnych informacii urcene primarne pre zapadne trhy, teda vyrabat by sa mali nadalej... uz som to spominal: http://forum.skodahome.cz/topic/123175-octavia-iii-rs/?p=1957741 predpokladam, ze by sa mali dat vybavit... na tvojom mieste by som sa skusil pytat u viacerych dealerov, pripadne rovno u importera (SA to uvadza na svojich strankach, tak to treba po nich pytat...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Uz som s tym panom volal asi 3x no stale mi tvrdi ze su vobec neni dostupne a ani nebudu ... auto je uz uzatvorene teda zaradene do vyroby takze neviem ci s tym daco mozem spravit Volal som mu predvcerom chcel som ho este poprosit ci by sa dala zmenit farba ste ma tu s tou steelkou poblaznili no uz sa neda podla neho vobec nic pridat ani odobrat ani zmenit ... Keby napisem priamo do skody dalo by sa s tym daco podla vas robit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wazo Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Uz som s tym panom volal asi 3x no stale mi tvrdi ze su vobec neni dostupne a ani nebudu ... auto je uz uzatvorene teda zaradene do vyroby takze neviem ci s tym daco mozem spravit Volal som mu predvcerom chcel som ho este poprosit ci by sa dala zmenit farba ste ma tu s tou steelkou poblaznili no uz sa neda podla neho vobec nic pridat ani odobrat ani zmenit ... Keby napisem priamo do skody dalo by sa s tym daco podla vas robit ? No keď máš termín dodania jún, predpokladám že do výroby pôjde auto najskôr v mesiaci máj, tak si myslím že zmeny by mali byť bez problémov. Ja som 4 týždne pred termínom výroby menil farbu a doplnil som light asistent a vyhrievanie čelného skla a akceptovali to. No a zajtra idem konečne pre auto to čakanie bolo nekonečné ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) Neviem no bolo mi povedane ze uz sa neda nic menit a tiez si myslim ze ked ide len do vyroby tak by sa mala dat aspon farba dat zmenit ... Editováno: 7. Duben 2015, autor: ivan1990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) Xtreme sa oficialne nedajú nakonfigurovat do vyroby. Daju/dali sa len dokúpiť ako príslušenstvo. Preto neboli v konfiguratore. Ak uz maju auto vo výrobnom plane, pytaj si cislo komisie. S tym sa da potom preverit u importera, co sa s tym realne da robit. Napis mi PM. Editováno: 2. Březen 2015, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Dnes jsem byl v ŠA a na lince jim tam jela jedna RS s kolama Xtreme. Ale asi nebyla pro náš trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 A nedají se sehnat někde jinde? Třeba v replice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 repliky jsou většinou sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Mýlim ze auto v hodnote 33 000€ by malo mat možnosť aby som si vybral disky podľa vlastných predstáv a nie z tých dvoch co sú na vyber ... za tie xtreme by som si v pohode priplatil sú nádherne je tu niekto kto si ich v poslednej dobe dával na rs ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Taky jsem se po nich pídil, ze stejného důvodu jako Ty, ale nakonec jsem se bavil s několika lidmi a ani jeden je nedoporučil kvůli následným problémům s podvozkem.V konfigurátoru nejsou a kdosi tu nebo na Octavia fóru psal, že ani jako ND, jen pro Ty, co je mají z výroby, ale dají se koupit na netu. Pokud chceš, pošlu Ti odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-rs-230-detailneji-nejostrejsi-octavia-bude-i-combi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Tak som sa dovolal a pytal som sa na info skoda auto a ten sa cudoval co sa ho to pytam ... nevadi no ... Asi zostanem pri geminach ciernych a tie dam potom na zimne a letne kupim tie xtreme na rok Inak robite zraz len cisto Cesi ? by som sa rad zucastnil keby to bolo mozne mischicka : jasne mozes postnut link vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 http://www.agtparts.cz/extreme-7-5j-x-19-et51-octavia-iii.-rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 O3 RS 169kw http://www.autoforum.cz/predstaveni/autosalon-zeneva-2015-zive-fotografie/?5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Ovladani podvozku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) Podle mě to je tenhle symbol: Což znamená, že se tím tlačítkem dá vypnout Front Assist - aby ti to zřejmě "nehrabalo" do řízení.... v součesné RS se Front Assist vypne sám např. při přepnutí auta do režimu ESC Sport. Takže zřejmě rychlá volba na volantu pro závodníky... Editováno: 4. Březen 2015, autor: Napalm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 (editace) u fotky škodovky, někdo komentoval takto Gábor Lehocky catapult seat, obviously .. what else? Jinak zde přehled u O3 RS 169kw. http://www.skoda-auto.com/en/models/octavia-rs-230/ Editováno: 5. Březen 2015, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 No samozrejme zatim nema,... proto sem se i prtal jestli uz ano ale asi to bude ten symbol viz. vyse kazdopadne u tak zajimavy proc takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Nejkrásnější je stejně ten držák na vestu...auto za plus mínus třičtvrtě mega a takový hnus tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) koukám mišáku, že budeme mít brzo výročí 10 let. Twl, to to utíká. nebyla v tom roce 2005 ale nějaká přeregistrace z minulých dob ? no jasně, že byla, teď koukám. Já už byl určitě v klubu mnohem dřív. Editováno: 6. Březen 2015, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 V klubu nebo na fóru?Já pokud se nepletu tu budu od toho roku 2005 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 http://www.skodahome.cz/predstavujeme/2607-nova-skoda-octavia-rs-230.html Speciálně upravené tlumiče hluku zaručují jadrný zvukový projev vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Pěkný, až teda na tu fotku dieslových budíků s rychlostí 250 km/h ..... ... to zase zpracovávala nějaká asistentka na odělení marketignu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 http://www.skodahome.cz/predstavujeme/2607-nova-skoda-octavia-rs-230.html Speciálně upravené tlumiče hluku zaručují jadrný zvukový projev vozu Na ten zvukový projev jsem zvědavý, prt. klasika ho silně postrádá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.